Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
konu başlığını değiştirmez isek sevinirim çünkü henüz tasarım aşamasındadır. 3. çalışmadaki imaj için uğraştım biraz ama istediğim etkiyi yaratmadı yazıları ve mevsim geçişleri ile uğraştım
>Ben 1-4 diyorum ama 4. çalışmada pencere çok aykırı durmuş sanki ortama Daha uyumlu bir yere yerleştirilse yada farklı bir pencere kullanılsa daha iyi olur diye düşünüyorum
>Ben 1-4 diyorum ama 4. çalışmada pencere çok aykırı durmuş sanki ortama Daha uyumlu bir yere yerleştirilse yada farklı bir pencere kullanılsa daha iyi olur diye düşünüyorum
Çalışmalar değiştirilmiş sanırım... O nedenle yorumumuzu da değiştirmek gerekli Sadece son çalışma kalmış beğendiğim... Oda pencere değişmesi şartı ile tabi
Çalışmalar değiştirilmiş sanırım... O nedenle yorumumuzu da değiştirmek gerekli Sadece son çalışma kalmış beğendiğim... Oda pencere değişmesi şartı ile tabi