Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

çalı krem etiketleri-2

firlama35

🏅Acemi Tasarımcı🏅
kremler2.jpg

Buda diğer çalışmam...
Elimde buna benzer 3-4 çalışma daha var şimdilik bunları paylaşıyorum..
İçlerinden biri seçilip kullanılacak. Henüz firma faaliyette değil..
Kolaylıklar herkese

Benzer konular

firlama35

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Yokmu yorum yapan.. O kadarmı kötü olmuş

Braveart

♾️Grafik Gurusu♾️
Diğer krem çalışmanıza da yorum yazmıştım ama açıkçası her iki çalışmada bir iticilik var ve bu tasarımın dışında. Düşününce bunun çalı markasından kaynaklandığını farkettim.
Bu markayla bir krem üretmek cesaret işi. Krem ve Çalı! Bence bu konu tekrar gözden geçirilmeli.
( Ayrıca çalışmada negatif etki bırakıyor, siyah hiçmi hiç olmamış kanaatindeyim, bol bol örnek çalışma ve ürün incelemenizde fayda var.)

firlama35

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Diğer krem çalışmanıza da yorum yazmıştım ama açıkçası her iki çalışmada bir iticilik var ve bu tasarımın dışında. Düşününce bunun çalı markasından kaynaklandığını farkettim.
Bu markayla bir krem üretmek cesaret işi. Krem ve Çalı! Bence bu konu tekrar gözden geçirilmeli.
( Ayrıca çalışmada negatif etki bırakıyor, siyah hiçmi hiç olmamış kanaatindeyim, bol bol örnek çalışma ve ürün incelemenizde fayda var.)

Tavsiyeleriniz için çok ama çok teşekkür ederim ...
Sizede kolaylıklar diliyorum...

syd barret

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
arkadaşım bence eksikler olsada hoş bir çalışma sadece logo cidden kötü ama bu senin sorunun degil tabikide ama biraz daha ugraşırsan daha başarılı olucak bence iyi çalışmalar

fillix

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
neden siyah zemin daha al benisi olan saf temiz bir renk tercih etsen ve piyasadaki krem ambalajlarını araştırsan.

mgyknt

🏆Pro Tasarımcı🏆
renkler ve tipografi çok sorunlu görünüyor

mgyknt

🏆Pro Tasarımcı🏆
logo bu mu yoksa sizin seçiminiz mi eğer bu logo sabit ise acilen değişmenizi öneririm şayet sabit diyecek olursanızda en azından açık renk fonda ya da logo altına ayrı bir zemin diktörtgen kare yuvarlak birşeyle deneyin derim. kolay gelsin

mgyknt

🏆Pro Tasarımcı🏆
bir yandan bende kendi çalışmamı yürüttüğümden eksik eksik oldu yazacaklarım.
3 meyve çeşidi var ise siz meyvelerin size çağrıştırdığı renkleri logoda kullanmayın. bu bir hata... logoyu sabit renkte bırakın. logoyo verdiğiniz renkleri ise fonda deneyin birde. eminim çok daha güzel ve uygun kalıcaktır.

htmetin

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Çalı markası çok itici. daha şirketi kurmadıklarını yazmışsın inş. isimini farklı koyarlar. çalışmana gelince. aslında hangi ambalajın üzerine yapıştılacağıda önemli. ve bu işi uv boya ile parlak malzeme üzerine basarlarsa daha şık durur gibime geliyor. Ellerine sağlık.