Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

çalı krem etiketleri

firlama35

🏅Acemi Tasarımcı🏅
kremler.jpg

Benzer konular

selimArslanoğlu

🌟Usta Tasarımcı🌟
kolay gelsin çalışmanın görseli oldukça güzel lakin çalı ile krem satırının arasına bir şey mi gelecek o yüzdenmi çalı kelimesi üste ve küçük eğer bir şey gelmeyecekse çalıyı daha yumuşak bir karakterle yazıp daireye ortalayıp biraz üste doğru büyütürseniz çok daha güzel bir görsellik kazanacağına inanıyorum başarılar...

firlama35

🏅Acemi Tasarımcı🏅
kolay gelsin çalışmanın görseli oldukça güzel lakin çalı ile krem satırının arasına bir şey mi gelecek o yüzdenmi çalı kelimesi üste ve küçük eğer bir şey gelmeyecekse çalıyı daha yumuşak bir karakterle yazıp daireye ortalayıp biraz üste doğru büyütürseniz çok daha güzel bir görsellik kazanacağına inanıyorum başarılar...

Uyarılarınız için çok sağolun... Yalnız çalı bir logo bunu belirtmemiştim...
Araya bişey gelmiyecek sanırım biraz küçük koyduk...
Bu arada logoda bana ait...:((

adams43

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
ÇALI büyütülmeli bence. Ortada biraz fazla boşluk var gibi geliyo göze.

Görseller ve tasarım süper...

Son düzenleme:

Braveart

♾️Grafik Gurusu♾️
Doğruyu söylemek gerekirse bana kremden ziyade reçel yada marmelat ürünlerini çağrıştırdı. Daha soft bişeyler yapılabilirmiş. Krem için fazla koyu ve sert kaçmış. Zira Çalı logosu da krem için hiçmi hiç uygun ve estetik olmamış. Dediğim gibi gıda osla imiş, helede doğal ürünler için çok uygun bir logo olabilirmiş. Meyve görsellerinide illüstrasyon kullanmanız daha uygun kaçacaktır.
Emeğinize sağlık...

firlama35

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Doğruyu söylemek gerekirse bana kremden ziyade reçel yada marmelat ürünlerini çağrıştırdı. Daha soft bişeyler yapılabilirmiş. Krem için fazla koyu ve sert kaçmış. Zira Çalı logosu da krem için hiçmi hiç uygun ve estetik olmamış. Dediğim gibi gıda osla imiş, helede doğal ürünler için çok uygun bir logo olabilirmiş. Meyve görsellerinide illüstrasyon kullanmanız daha uygun kaçacaktır.
Emeğinize sağlık...

İlk bakışta banada reçel çağrıştırmıştı..
Yorumlarınız için çok sağolun kolaylıklar....

siyahpusula

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
merhaba... öncelikle emeğinize sağlık... fakat bencede bazı bölümleri olmamış...
misal; ben raflarda çalı isminde bir krem görsem muhtemelen almam:)
2.si "çalı" logosu çok sert... daha yumşak olabilirdi...
ve çalışmalarda kullandığınız yapraklar; meyvelerin kendi yaprakları değil...
her meyvenin kendi yaprağını ve meyvenin vectörelini kullanırsanız daha iyi olacak gibi geldi bana... birde zeminler çok koyu duruyor... arada çalımanın nefes alması için beyaz alanlar bırakmanız belki ürünün isminden dolayı oluşan o sertliğide kırardı...
saygılarımla...

stany

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Çok güzel olmuş gerçekten