1.Muhtemelen sizin jpeg olarak yolladığınız çalışmaları bir başkasına çizdirmişlerdir.
2.Bu çalışmaları sizin çalıştığıınızı ve onlara jpeg olarak gönderdiğinizi, yolladığınız e-mail ile ıspatlarsınız.
3.Bu çalışmayı yapan şahsın bilgisayarında o çalışmaların yapıldığı tarihi çalışılan belge otomatikman kaydeder.
4.Dolayısıyla sizin e-maili yolladığınız tarih ile çalışmanın yapıldığı tarih karşılaştırıldığında haklılığınız ortaya çıkar.
5.Yolladığım e-mail i nerden bulacam diye sormayın
e-mail sayfanız açıldığında sol tarafta menage folders'e(
kurtarılan dosyalar) tıklayın,açılan sayfada send (
gönderilen ) linkine tıkladığınızda yolladığınız e-mail i bulabilirsiniz.
Bence bu işin peşini bırakmayın.Bu zihniyete sahip kişilere ibret olması açısından hakkınızı arayın.Ayrıca öyle bir kurumsal kimlik çalışmasının bedeli ne ise onu talep edin.Bu işi ucuza kapatmalarına müsaade etmeyin.Aksi halde piyasa bu tip insanlardan geçilmez.
Firmaya bağırıp çağırmıyacaksınız.Olayı olduğu gibi sakince anlatıp hakınızı talep edeceksiniz.Aksi halde yasal yollara başvuracağınızı söyleyeceksiniz.Çünkü bu işten onlar zararlı çıkar.Haklılığınızı ıspat ederseniz bu onlara çok pahalıya patlar.Bastırıp piyasaya dağıttıkları tüm dökümanları toplamak zorunda kalırlar.Bunu da onlara hatılatın.
Tanıdık diyorsunuz.Kimse kusura bakmasın şahsen ben olsam, eğer tanıdık biri benim emeğime saygı göstermiyor benim emeğimi çalışıyorsa ben o tanıdığın burnundan getiririm.