Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
çalışmanı daha önce başka bir forumda da görmüştüm.. camdan gelen ışık sanırım biraz fazla çerçevelerin kenarlarında bu nedenle beyazlıklar oluşmuş ve yansımada da reflactions biraz fazla sanki tabi bu yorumlarım gerçeklik yakalamak istediğini düşündüğüm için ama bu hayali bir iş dersen güzel render olmuş eline sağlık
selam arkadaşlar ben 3d ye yeni başladım elimde bir iş var bir stand çizip bunu 360 derece dönmesini felan sağlamam lasım nasıl olucak bu mesela bir şeyi çiziyorum ama çalıştırdığımda dönmüyor
teşekkürler melankolik-z teşekkürler oppose yorumun için pencere kenarlarında haklısın. bmreklam ben sorunu tam anlayamadım çalıştırdığımda derken ? kolay gelsin...
Arkadaşım son derece başarılı bir çalışma olmuş emeğine gözlerine sağlık. Enviroment'e v-ray sky ekleyip içeri v-ray sun gönderirsen daha gerçekçi bir görüntü elde edersin.Tabi bu durumda ışığı kontrol etmek biraz zorlaşıyor. Renk uyumu başta olmak üzere herşey harika.
saol yorumun için keleke ama herkes büyük bir genelleme olur bence isteyen olur iyi çalışmalar. tesekkurler onur yorumun için. tesekkurler timur yorumun ve önerin için genelde bu ışığı kullanıyorum ama denerim bos bir zamanda ins kolay gelsin...
1 masa havada , böle basit hatalar bende yapıyorum ama göze batıyo tavan dedikleri gibi dışarı bir manzara koyabilirdin,karşı duvar parlamış,bakış açın ve düşüncen en önemlisi, bunlar sadece gözden kaçan şeyler düşüncene sağlık...
render kalite ve çalışma olarak super ama kafama takılan 1-2 soru ve eleştiri var.
pencerenin oldugu duvar yamukmu hem içe hemde içerden sola dogru?
uzak dogu stili mekanda guzel olmus gerek kırmızının tonu gerekse motifler ama eger masanın ayagı bu sekilde kaba olacaksa sandalyenin ayagı tekrar düşünülmeli.
arkaşdaşım herşey çok güzel olmuş da benim özüme penceredeki ışık gözüme çarptı biraz fazla patlamış gibi geldş kanımca.. birde soldaki koltuk çok garip duyruyor veya o koltukmu nedir o .. Herşey güzel olmuş eline sağlık.
motive edici bir çalışma tebrik ederim arkadasım emeğine sağlık. bendemi baksam su max e yeniden eskiden animasyon icin kullanmak istedik ozamanlar cok eskidendi tabiri yeriydi render ertesi güne sarkıyordu
tesekkurler arkadaslar yorumlarınız ve eleştirileriniz için yuxelmurat duvar evet eğimli duvar parlak çünkü malzemesi mika olarak düşünüldü o yüzden parlak kolay gelsin