Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Çalışmalarımdan bir kaçı

selimArslanoğlu

🌟Usta Tasarımcı🌟
MSIVZ.jpg

Benzer konular

Value

Hasta la vista
👑Efsanevi Grafiker👑
Ben daha çok Çaklar & Yaman inş. ve Yeşil Otomotivin afişlerini başarılı buldum..
Genel bakıldığında temiz çalışmalar.. Eline sağlık..

eozkan

🌱Yeni Üye🌱
bu tip tasarimlar icin hangi program uygun oluyor? Ben normalde photoshop kullaniyorum ama sanirim bunlari photoshop ile yapamam. web sitelerimi kendim yaptigim icin biraz elim yatkindir. urun tanitimi icin bir pdf katalog hazirlamak istiyorum hangi programi onerirsiniz? birde theme bulabilir miyim?

selimArslanoğlu

🌟Usta Tasarımcı🌟
bu tip tasarimlar icin hangi program uygun oluyor? Ben normalde photoshop kullaniyorum ama sanirim bunlari photoshop ile yapamam. web sitelerimi kendim yaptigim icin biraz elim yatkindir. urun tanitimi icin bir pdf katalog hazirlamak istiyorum hangi programi onerirsiniz? birde theme bulabilir miyim?

Birkaçı Hariç photoshop kullanıyorum ama kardeşi olan coreldrawı da unutmamam lazım :)

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Birkaçı Hariç photoshop kullanıyorum ama kardeşi olan coreldrawı da unutmamam lazım :)

Photoshop'un kardeşi malum Adobe sürümü Illustrator'dur. :)

Sonuçta toplu sunumlar için yan yana koymak yerine belki daha özen isteyebilirdi..

Genel sektöre hitap eden çalışmalar. Tebrikler.

brkylmz

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.burakyilmaz.com.tr
yesil otomotiv disindakiler muadilleri ile hemen hemen ayni cizgide.
yesil otomotiv olanlar ise biraz daha heyecan ve refleks ile cok farkli yerlere gelebilir.

ellerine saglik.