Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
yaglı boya sulu boya ve karakalem çalışmalarımda var bi ara sergi acmayı bilem düşündüm ama malum işlerin yogunlugundan fırsatımız pek olmuyo ilerliyen dönemlerde o çalışmalarımdan bazılarınıda sizlerle paylaşmak isterim... begenmenizede sevindim çok saoln
yenı çalısmalarım var dedın. hemen baktım valla gene harıka olmus yaptıkların.sunları bılgısayarda nasıl yapıyosun hala anlayamıyorum. soylıcek tek seyım var ellerıne saglık senden bıseyler kapmam şart oldu artık
yenı çalısmalarım var dedın. hemen baktım valla gene harıka olmus yaptıkların.sunları bılgısayarda nasıl yapıyosun hala anlayamıyorum. soylıcek tek seyım var ellerıne saglık senden bıseyler kapmam şart oldu artık
teşekürler arkadaşım ama bu meslege gönül verdiysen bişeyler üretmeden duramıyosun bi başladınmı kendi kendine cıkıyo herşey sanki neyse tekrar saol varol