Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

çalıştığım ajans için hazırladığım broşür çalışmam

LaYeR

🏆Pro Tasarımcı🏆
arkadaşlar neden yorum yapmıyorsunuz görseli göremiyor musunuz aceba? :S

kurgucu

🌱Yeni Üye🌱
Bence sade bir çalışma olmuş. iç sayfalaraki windows arka plan resimlerinin yerine yaptığınız işlerin örneklerini koyacaksınız diye düşünüyorum. Bana kalırsa biraz daha üstünde çalışılmalı ama tasarım istenileni en iyi şekilde yapmak ise ve müşteri sade bir iş istiyorsa sadelik bu çalışmada yeterince var. Son olarak eğer renk seçimi size ait ise yani müşteri bu renkleri ısrarla istememiş ise daha canlı renkler kullanabilirsiniz. Elinize sağlık.

LaYeR

🏆Pro Tasarımcı🏆
Bence sade bir çalışma olmuş. iç sayfalaraki windows arka plan resimlerinin yerine yaptığınız işlerin örneklerini koyacaksınız diye düşünüyorum. Bana kalırsa biraz daha üstünde çalışılmalı ama tasarım istenileni en iyi şekilde yapmak ise ve müşteri sade bir iş istiyorsa sadelik bu çalışmada yeterince var. Son olarak eğer renk seçimi size ait ise yani müşteri bu renkleri ısrarla istememiş ise daha canlı renkler kullanabilirsiniz. Elinize sağlık.
tşk ederim kurgucu :) öncelikle evet resilmer geçici olarak eklendi değiştirilecek renk hususuna gelince ajansımızın kurumsal renkleri olduğu için onları kullanmam söylendi :)

SHOPRAMAZAN

🏅Acemi Tasarımcı🏅
1. Sayfa'da ki büyüteç daha göze çarpar bir çalışma olmuş.Tebrikler...

oreiro

🏆Pro Tasarımcı🏆
emeğine sağlık güzel olmuş
renkleri beğendim..

LaYeR

🏆Pro Tasarımcı🏆
tşk. ederim SHOPRAMAZAN ve oreiro :)