Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
cam için yaptığım bir çalışma ( lütfen eleştiriniz)
ya şevkinin kırılmasını istemem ama sanayideki dükkanlara baştan sağma yapılan germe vinil tabelalarının kötü bi örneği gibi bişey olmuş. hatta görsel açıdan rahatsız edici bile diyebilirim. ne renk uyumu, ne type, ne simetri ne de efektler.
One Way Vision için açık renk kullanman en iyisi.****lik renk ve bunun uzantılarını kullanarak resimleride daha startejik ve gerçekçi yerleştir.Biz müşterilerimizden hep bu tip talepler alıyoruz.Yani bir müşteri gözüyle önce karakalemle çalış.Sonra tasarıma geç.Efektlere daha alıcı gözüyle gerçekleştir.İyi Çalışmalar
emeğe saygım vardır.. ama arkadaşım şevkini kırmak gibi olmasın ama.. benim 10 yaşındaki kardeşim senden daha iyi tasarım yapıyo diyebilirim.. ki ben bi tasarım göremedim ortada.. ne güzel ya 2 resim koy sonra 2 yazı, yazılara iki efekt sonra tasarım diye sitede yayınla.. ya bizim mesleğimiz bu kadar basit olamaz.. ne dia bilgisi var ne desen bilgisi var nede tipografi bilgisi var.. ee ben grafikerim diyosunuz sonra . bence alınmada sen amele bile olamazsın arkadaşım...
siteye daha yeni üyeyim ve tam olarak grafiker sayılmam acemi çalışıyorum daha ama eleştiri yapmaya gelince ürünler gözüme battı çok firmada yer alan ürünleri yazmışsın zaten ürünlerin resimlerine gerek yok bence bırak da müşteriler alacakları malı dükkanda görsünler camda görmelerine gerek yok
baştaki yazı karakteri ben burdayım demiyor yazı karakteri içine verdiğin efekt güzel durmuyor alta dört tane farklı resim kullanmışsın üçü dekupe birinin etrafı alınmamış hepsine kendin birşey oluşturup bi bütünlük sağlayabilirdin yazı karakterlerin çok sıradan kusura bakma eleştir dediğin için yazdım ama eminim bu eleştiriler sana çok şey katacaktır iyi çalışmalar.