Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

cam kaplama yardım

womd

🌟Usta Tasarımcı🌟
merhaba, ilk defa cam reklam işi aldım. bu konuda hemen hemen hiç bilgim yok diyebilirim. tamamen camı kaplamak istemiyorum, yer yer transparan bir çalışma düşünüyorum. ancak birkaç sorum olacak:

- bu konuda farklı teknikler var mı?
- baskılar dijital mi oluyor?
- rgb mi çalışmamız lazım?
- örneğin 2*2 metre, yani 4 metrekarelik bir çalışma yaparken boyutu kaça kaç çalışmalıyım?

acil yardımlarınızı bekliyorum...

Benzer konular

denizcem

🏆Pro Tasarımcı🏆
- bu konuda farklı teknikler var mı? En iyi bildiğin programda çalış.
- baskılar dijital mi oluyor? Evet
- rgb mi çalışmamız lazım? RGB çalışabilirsin

- örneğin 2*2 metre, yani 4 metrekarelik bir çalışma yaparken boyutu kaça kaç çalışmalıyım? birebir ebatlarda çalışmalısın, 100 dpi lık bir çalışma dijital baskı için yeterli olacaktır. Eğer photoshop'ta çalışacaksan tabii.

Ayrıca cam giydirme yapacağın mağazanın karşıdan bir kaç fotoğrafını çek. Yaptığın çalışmaları camı kullanıp transparan yapacağın için duruşu çok önemli.
Çalışmanı bu fotoğraflara yerleştirip mağazadaki duruşunu önceden görüp müdahaleler yapabilirsin.

womd

🌟Usta Tasarımcı🌟
- bu konuda farklı teknikler var mı? En iyi bildiğin programda çalış.
- baskılar dijital mi oluyor? Evet
- rgb mi çalışmamız lazım? RGB çalışabilirsin

- örneğin 2*2 metre, yani 4 metrekarelik bir çalışma yaparken boyutu kaça kaç çalışmalıyım? birebir ebatlarda çalışmalısın, 100 dpi lık bir çalışma dijital baskı için yeterli olacaktır.

Ayrıca cam giydirme yapacağın mağazanın karşıdan bir kaç fotoğrafını çek. Yaptığın çalışmaları camı kullanıp transparan yapacağın için duruşu çok önemli.
Çalışmanı bu fotoğraflara yerleştirip mağazadaki duruşunu önceden görüp müdahaleler yapabilirsin.

cevapların için çok teşekkür ederim. ben de yarın fotoğraf çekmeyi düşünüyorum zaten. yalnız farklı teknikler derken, programdan ziyade kaplama ve baskı tekniklerini kastetmiştim.

denizcem

🏆Pro Tasarımcı🏆
cevapların için çok teşekkür ederim. ben de yarın fotoğraf çekmeyi düşünüyorum zaten. yalnız farklı teknikler derken, programdan ziyade kaplama ve baskı tekniklerini kastetmiştim.

Araç veya mağaza giydirme işi yapan dijital firmalarda işini çözümleyeceksin.
Ayrıca teknik olarak çok fazla birşey değişmedi.

womd

🌟Usta Tasarımcı🌟
Araç veya mağaza giydirme işi yapan dijital firmalarda işini çözümleyeceksin.
Ayrıca teknik olarak çok fazla birşey değişmedi.

son olarak bir soru daha sorayım ve sizi de daha fazla meşgul etmeyeyim.

orjinal boyutta bilgisayarda çalışmak cpu'yu biraz kasıyor. yani işlem yapmak biraz daha zorlaşıyor benim bilgisayarda. bunun bir çözümü var mı? (bir mac almak dışında) :smile:

denizcem

🏆Pro Tasarımcı🏆
son olarak bir soru daha sorayım ve sizi de daha fazla meşgul etmeyeyim.

orjinal boyutta bilgisayarda çalışmak cpu'yu biraz kasıyor. yani işlem yapmak biraz daha zorlaşıyor benim bilgisayarda. bunun bir çözümü var mı? (bir mac almak dışında) :smile:

orijinal boyutlarda 100 dpi'lık bir çalışma çok kasmaması gerekir. Bu konuda çok fazla bilgim yok. Baskıyı nerede alacaksan bird eonlarla görüş derim. Belki 72 dpi'lık çalışma da işlerini görecektir.

womd

🌟Usta Tasarımcı🌟
orijinal boyutlarda 100 dpi'lık bir çalışma çok kasmaması gerekir. Bu konuda çok fazla bilgim yok. Baskıyı nerede alacaksan bird eonlarla görüş derim. Belki 72 dpi'lık çalışma da işlerini görecektir.

çok sağolun.