Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Camaro ZL1 araba icon tasarımı ... BlueX

BlueX

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.bluexdesign.com
İkinci araba tasarımımda bitti. İlk arabaya göre stilli değiştirip çok farklı yollardan tasarımı tamamladım :) Diğerine göre bunu daha çok sevdim. Yaparken öğrendiğim bikaç yeni tekniği kullandım. Sanırım işe yaradı :) Tasarım eğlence ve kendimi geliştirme amacı ile yaptım. Devamı gelir umarım :) Toplam 207 layer kullanıldı. En zor kısmı tabikide ışıklandırmalar oldu. Aslında zor değilde çok uğraşmalı oldu.

Tasarımdaki araba Camaro ZL1 adlı Chevrolet in 2012 yılının canavarı. Amerika satış fiyatı yaklaşık 54.000$. Aracın ciddi, sportif, agresif, kışkırtıcı bir görünümü var.

Resimlere tıklayarak orjinal boyutlarda bakınız.

İlk olarak orjinal resim.
sXtMy.jpg

İkon hale getirilmiş.
dINkI.jpg

Birkaç artistik çekim :)
LQLy0.jpg

8RX92.jpg

Benzer konular

Graphite

🌱Yeni Üye🌱
Tasarımdaki araba Camaro ZL1 adlı Chevrolet in 2012 yılının canavarı. Amerika satış fiyatı yaklaşık 54.000$. Aracın ciddi, sportif, agresif, kışkırtıcı bir görünümü var.

Öncelikle bu fiyat ülkemizde 100.000$ +

Ayrıca araç ciddi olarak sportif agresif kışkırtıcı.. At gibi at..
Hastasıyım bu aracın.
+ Bu araç dizayn ödülü almış bir araçtır.

Sizin tasarımınız da gerçekten harika olmuş. Kolay kolay bu aracın klasik çekimlerini bulamayız. En sevdiğim Camaro iconları arasında ilk sıralara girecektir.

Başarılarınız devamını diliyorum Teşekkürler.. !

Ek olarak özel mesaj gönderme yetkim olmadığı için size mesaj gönderemiyorum. Acaba özelden görüşmemiz mümkün mü?
Adres vermek yasak mı bilmiyorum. Eğer görüşebiliriz derseniz adresimi vereceğim.

BlueX

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.bluexdesign.com
Öncelikle bu fiyat ülkemizde 100.000$ +

Ayrıca araç ciddi olarak sportif agresif kışkırtıcı.. At gibi at..
Hastasıyım bu aracın.
+ Bu araç dizayn ödülü almış bir araçtır.

Sizin tasarımınız da gerçekten harika olmuş. Kolay kolay bu aracın klasik çekimlerini bulamayız. En sevdiğim Camaro iconları arasında ilk sıralara girecektir.

Başarılarınız devamını diliyorum Teşekkürler.. !

Ek olarak özel mesaj gönderme yetkim olmadığı için size mesaj gönderemiyorum. Acaba özelden görüşmemiz mümkün mü?
Adres vermek yasak mı bilmiyorum. Eğer görüşebiliriz derseniz adresimi vereceğim.

İşte Türkiyede olunca 2 katına satılıyor araba. Bizde anca böyle resimlerle idare ediyoruz :)
Yorumunuz ve bilgilendirmeniz için teşekkür ederim.
Adresimi p.m. olarak attım.

Bide eklemeyi unutmuşum tasarımın PSD sini isteyen varsa 20 beğeni olunca paylaşacam :D

Graphite

🌱Yeni Üye🌱
İşte Türkiyede olunca 2 katına satılıyor araba. Bizde anca böyle resimlerle idare ediyoruz :)
Yorumunuz ve bilgilendirmeniz için teşekkür ederim.
Adresimi p.m. olarak attım.

Bide eklemeyi unutmuşum tasarımın PSD sini isteyen varsa 20 beğeni olunca paylaşacam :D

Adresinizi aldım :) Ekledim cevabınızı bekliyorum.

ahuramazda

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
10 numara olmuş ben çok beğendim ...