Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

can logo da son çalışma artık görücüde

Nazy

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.maxicep.com
Nazy siz "hiçbiri" olmadığınız için anlayamamışsınızdır doğrudur... Ve siz grafikavcisi ticarete dökün bu işi en azından gerçekten öğrenir ve bilerek yapar, bir mesleğe verilmesi gereken değeri vermiş olursunuz :) O zaman bir-iki işten anlamayan değil; gerçekten farkında olanın saygısını ve beğenisini kazanırsınız.
hiçbiri ha:(
Benim mesleğim radyo butonunda yazılanlardan hiç biri değil
Ama orada hiç biri yazıdığından
benim hiç bişeyden anlamadığımı çıkarıyorsanız
bu yazdığınız hakaretten yada kibirden başka birşey değil
size diyecek bir kelime bulamıyorum...

Sayın Nazy;
Mesleğiniz hiç biri olarak böyle bir yorumda bulunmanız çok yormal diyerek;

Ben de alakasız bir fotoğraf çekiyim, buraya yorum almak için koyayım...sizde beni fotoğrafçı olarak değerlendirin olur mu? diye sorayım.
Öncelikle ; Yazdıklarımı Radyo butonuna göre değerlendirmeniz beni çok şaşırttı
ben reprodüksiyoncuyum ve bana uygun seçecek bir meslek göremedim...

Herşeyi Baştan Alalım
Arkadaşımız Logo Tasarladığını Söylüyor ve Bizimle paylaşıyor.
Sizin Yorumunuz Ne olurdu?
Ne Olarak Değerlendireceğinizi Merak Ediyorum?

A) Tasarımcı Olarak Değerlendirecek Ve Yardımcı Olmaya Çalışacaksınız
B) Tasarımla Alakasını Olmadığını,
Bir Tasarımcı Olarak Değerlendiremediğinizi Söyleyip Arkadaşın Hevesini Kıracaksınız
C) Konuyu Sileceksiniz

grafikavcisi

🏅Acemi Tasarımcı🏅
nazy arkdaşım teşekürler bilgilendirmen için
sezunluk şirketler acılıp kapansa bile bu şekilde insanlar ekmek kazanıyor ve o sezon yanında calıştırdıkları insanlara ekmek yediriyorlar actıkları zamanda bunun bedelinin ödüyor kapatıncada bunun bedelinin ödüyorlar burası kimseyi ilgilendirmez tabiki ve istedikleri kişiye istedikleri şeyide yaptırmakta özgürlerdir olay neden buraya taşındı onuda bilmiyorum konu kapandı yani burdaki iyi niyetli çok insan var ve bunların iyi ve güzel niyeti beni cesaretlendirdi ve birşeylert yapmaya uğraşmaya teşvik eti ama yapabildiğim şey buydu bu kadar oldu bu logo olarak şirketin tanıtımda yer alacak artık
saygılar herkeze :)

efoja

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
birderindeniz.blogcu.com
sezunluk şirketler acılıp kapansa bile bu şekilde insanlar ekmek kazanıyor ve o sezon yanında calıştırdıkları insanlara ekmek yediriyorlar actıkları zamanda bunun bedelinin ödüyor kapatıncada bunun bedelinin ödüyorlar burası kimseyi ilgilendirmez tabiki ve istedikleri kişiye istedikleri şeyide yaptırmakta özgürlerdir olay neden buraya taşındı onuda bilmiyorum konu kapandı yani burdaki iyi niyetli çok insan var ve bunların iyi ve güzel niyeti beni cesaretlendirdi ve birşeylert yapmaya uğraşmaya teşvik eti ama yapabildiğim şey buydu bu kadar oldu bu logo olarak şirketin tanıtımda yer alacak artık

bu hakaret değildi, haşa ancak benim burada grafiker gibi düşünemezsiniz, tasarımcı değilseniz ben bunu tasarımcı sayarım diye ahkam kesemezsiniz... Yoksa işiniz her neyse ben de sizin işinizle ilgili düşünemem sizin gibi... bunu anlamamak da ısrar ettiniz. Ha eğer kibir olarak algılıyorsanız buyrun, algılayın ben kendimi bilirim.... neyse ben bu konuda daha fazla yazmayacağım, uyarı alacağım gerek görmüyorum. Yeni okudum reprodüksiyoncusunuz.... söyler misiniz bu logo vektorel değil, baskıda hali ne olur? Azıcık büyüse ne olacak? Afişe basılır mı? gazetede nasıl durur? Renklerin böyle olması ne gibi sonuçlara yol açar? madem desteksiniz, iyi niyetsiniz... ben söylemiyorum, kötü niyetliyim buyrun...

Son düzenleme:

Nazy

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.maxicep.com
benim anlamadığım, bir paylaşım sitesine
milletin az yada çok para kazadırdığı neden tartışılıyor
en zaından neden "Denemeler Çalışmalar" Bölümünde tartışılıyor
kaliteli iş yapan her zaman para kazanır
kalitesizliklerini böyle saçmasapan nedenlerle avutmaya çalışmak çok gülünç bir durum
neymiş efendim sen bedava logo çizdin diye ben para kazanamıyorum
demekki adam seninle işi bedava yapanın arasında bir fark görmüyor
olay bundan ibaret Türkiye de her Corel Freehand Bilen veya Radyo Butonunda Mesleğini Grafiker Yapan, Ben Grafikerim Diyebiliyorsa
bu durum normal

Nazy

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.maxicep.com
bu hakaret değildi, haşa ancak benim burada grafiker gibi düşünemezsiniz, tasarımcı değilseniz ben bunu tasarımcı sayarım diye ahkam kesemezsiniz... Yoksa işiniz her neyse ben de sizin işinizle ilgili düşünemem sizin gibi... bunu anlamamak da ısrar ettiniz. Ha eğer kibir olarak algılıyorsanız buyrun, algılayın ben kendimi bilirim.... neyse ben bu konuda daha fazla yazmayacağım, uyarı alacağım gerek görmüyorum. Yeni okudum reprodüksiyoncusunuz.... söyler misiniz bu logo vektorel değil, baskıda hali ne olur? Azıcık büyüse ne olacak? Afişe basılır mı? gazetede nasıl durur? Renklerin böyle olması ne gibi sonuçlara yol açar? madem desteksiniz, iyi niyetsiniz... ben söylemiyorum, kötü niyetliyim buyrun...
şirkette sadece bana tasarımcılardan günde en az 10 çalışma geliyor
benim onlara söylediklerimi anlamıyorlar bile
bir tasarımcının işlerindeki hatalar olmasaydı
reproya hiç gerek kalmazdı yada daha az maaşla çalışırdık
bu yüzden bana dijital tasarımın ne olduğunu anlatmaya çalışmayın

sorularınıza gelecek olursak
bu logo vektörel değil dedikten sonra
diğer soruları sorma hakkınızda ortadan kayboluyor zaten

efoja

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
birderindeniz.blogcu.com
Demek ki neymiş? Her AFERİM, GÜZEL OLMUŞ,BRAVO,BAŞARMIŞ!YARATICI, SANATÇI, TASARIMCI!!! diyen iyi niyetli değilmiş... BAZEN OLMUYOR YAPMA! diyen dostmuş... BAZEN DOST ACI SÖYLERMİŞ!!! Neyse arkadaşım ellerinize sağlık. Bravo, logonuz değişik ortamlara girecek ve arkadaşınıza nasıl zarar verdiğinizi ki bunu önceden vurguladım; anlayacaksınız. İYİLİKTEN MARAZ DOĞAR derler, böyle doğar o marazlar ... Vah vahhh!! o zaman gerçekten vektorelse bu logo ve bu boyutta bu kadar bozulduysa vah vah!!!Photoshop olduğundan o kadar emindim ki...

Son düzenleme:

Nazy

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.maxicep.com
Demek ki neymiş? Her AFERİM, GÜZEL OLMUŞ,BRAVO,BAŞARMIŞ!YARATICI, SANATÇI, TASARIMCI!!! diyen iyi niyetli değilmiş... BAZEN OLMUYOR YAPMA! diyen dostmuş... BAZEN DOST ACI SÖYLERMİŞ!!! Neyse arkadaşım ellerinize sağlık. Bravo, logonuz değişik ortamlara girecek ve arkadaşınıza nasıl zarar verdiğinizi ki bunu önceden vurguladım; anlayacaksınız. İYİLİKTEN MARAZ DOĞAR derler, böyle doğar o marazlar ...
siz sinirlenmişsiniz ama buna hiç gerek yok gerçekten:)
her logo ile baskı yapılacak diye bir kural yok
ayrıca bende bu logoya süper olmuş demedim
diğer basılmış kullanılmış logoları örnek almasını söyledim

Bizede geliyor Vektör olmayan logolar
Bu logo bize geldi varsayalım
Ama biz %100 renk yoğunluğu olan yerleri,
Tramların daha sağlam alınması için
vektör ve ekstra spot renk yapmayı öneriyoruz.

grafikavcisi

🏅Acemi Tasarımcı🏅
efoja gercekten niye bu kadar işin üstüne düştün anlamdım haaa sen iyi bir grafikersen sen zaten hiç teredüt etmene gerek yok ben iyi bir fotografcıyım ve cevrede amatürce fotograf cekenler eyva benim mesleğim giti diye düşünmüyorum aksine bazen yardımcı bile oluyorum bunu böyle yapın diye bu konuda kapandı biti artık ben bile bıraktım bunu ama arada bakıyorum diyorum efoja arkadaşım bana bu logo demedi iyi olmuş demedi
ama bu kadarda tepki de vermedi yani o kendinden emin ve burdaki diğer bir çok kişide bunu yaptı neyse yetkili arkadaşlardan ricam konuyu kapatırlarsa gereksik gerginlik olmasın isterim herkeze teşekür ederim

lovies

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.ilkeroztuna.com
çok janjanlı olmuş bır logo çalışması için benım gorusurumce,üzarınde fazla durulmamın şipşak yapılmıs bır logo gıbı duruyor emegıne saglık basarılar...

efoja

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
birderindeniz.blogcu.com
Siz saygısızlık yapın, önce iyi dille sorayım; görmemezlikten gelin... sonra haykırmaya başlayayım, iyi demedi deyin... demem!!! iyi değil çünkü... yaptığınız hoş değil, ısrarla anlamayışınız ayrı bir konu. Ben size iyi desem ne olacak? kötü desem ne olacak? siz bildiğini okuyan bir insansınız... ben başta söyledim size sordum cevap verdiniz mi hayır? saygılı yaklaştım... saygı duydunuz mu hayır? ben size hiç bir şey demem.