Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Can Sıkıntısı 3 - Logo

denq3siz

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
CMYK'da çalışmışım renkler o yüzden böyle, RGB hali daha güzel :)

Benzer konular

denq3siz

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Hiç kimse eleştiri yapmamış, olmaz ki ama böyle :)

mecityilmaz

🌟Usta Tasarımcı🌟
fikir güzel kardeşim üzerinde biraz daha oynarsan çok çok daha iyilerini yapıcağını düşünüyorum. birde o C M arasına bir gökkuşağı yapmayı dener misin öyle nasıl durucak acaba istersen bi dene :) kolay gelsin kardeşim.

ayse abaLi

🏅Acemi Tasarımcı🏅
RGB çalışmak mı iyi CMYK mı? bn hep cmyk çalışıyorum.

Hugareva

♾️Grafik Gurusu♾️
RGB çalışmak mı iyi CMYK mı? bn hep cmyk çalışıyorum.

Öğrenci arkadaşlarımıza uyarı! Basılacak işler cmyk yapılır, sakın ola rgb çalışmayın! rgb ışık renklerinden oluşur(red, green, blue) . Işığa nerde ihiyacınız var? Ekranda.. Yani neymiş, rgb ekran renkleriymiş. Peki cmyk nedir? Matbaada kullanılan 4 boyanın ismi( cyan(c), magenta(m), yellow(y), black(k) ) Demekki neymiş? Basılacak işler cmyk da hazırlanırmış .

denq3siz

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Öğrenci arkadaşlarımıza uyarı! Basılacak işler cmyk yapılır, sakın ola rgb çalışmayın! rgb ışık renklerinden oluşur(red, green, blue) . Işığa nerde ihiyacınız var? Ekranda.. Yani neymiş, rgb ekran renkleriymiş. Peki cmyk nedir? Matbaada kullanılan 4 boyanın ismi( cyan(c), magenta(m), yellow(y), black(k) ) Demekki neymiş? Basılacak işler cmyk da hazırlanırmış .

Arkadaşım bende biliyorum CMYK renklerin baskı için hazırlandığını, RGB'nin monitör renkleri, ışık renkleri olduğunu. Ben bu çalışmayı öylesine yaptım, konu başlığına (!) dikkat çekerim. Baskıya gidecek olsa CMYK'de çalışmamı sorun etmezdim. Ben RGB'de çalışmıştım ama kaydederken CMYK'da kaydetmişim, bütün olay buydu. Uyarın için teşekkürler, bilmeyen arkadaşlara faydası olur.

Hugareva

♾️Grafik Gurusu♾️
Arkadaşım bende biliyorum CMYK renklerin baskı için hazırlandığını, RGB'nin monitör renkleri, ışık renkleri olduğunu. Ben bu çalışmayı öylesine yaptım, konu başlığına (!) dikkat çekerim. Baskıya gidecek olsa CMYK'de çalışmamı sorun etmezdim. Ben RGB'de çalışmıştım ama kaydederken CMYK'da kaydetmişim, bütün olay buydu. Uyarın için teşekkürler, bilmeyen arkadaşlara faydası olur.

Ben zaten senin mesajına alıntı yapmadım ki , bu ne hiddet , ne gerek var :D

Arkadaş sormuş rgb mi çalışmalı yoksa cmyk mı ? diye,

Lütfen cevap vermeden önce biraz dikkat edelim.

denq3siz

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Ben zaten senin mesajına alıntı yapmadım ki , bu ne hiddet , ne gerek var :D

Arkadaş sormuş rgb mi çalışmalı yoksa cmyk mı ? diye,

Lütfen cevap vermeden önce biraz dikkat edelim.

Neyse ''Yurtta Sulh, Cihanda Sulh'' :)

denq3siz

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Başka eleştiri yapacak olan yok mu ?

amexus

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Başka eleştiri yapacak olan yok mu ?

Neyin eleştrisini beklediğinizi öğrenebilir miyim acaba?
Eleştri yapanlara davranışınız pek ılımlı değil, artı can sıkıntısı diye başlık atıp özen göstermeyip önem vermediğiniz bir çalışmaya arkadaşların ne kadar önem verip eleştri yapmasını bekliyorsunuz?

Kaldı ki can sıkıntısından veya ciddiyetle yapılmış olsun, tasarımcı siz iseniz , eleştri beklediğiniz işe önce sizin saygı duymanız gerekir ki başkaları da saygı duysun..

İyi çalışmalar...

denq3siz

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Neyin eleştrisini beklediğinizi öğrenebilir miyim acaba?
Eleştri yapanlara davranışınız pek ılımlı değil, artı can sıkıntısı diye başlık atıp özen göstermeyip önem vermediğiniz bir çalışmaya arkadaşların ne kadar önem verip eleştri yapmasını bekliyorsunuz?

Kaldı ki can sıkıntısından veya ciddiyetle yapılmış olsun, tasarımcı siz iseniz , eleştri beklediğiniz işe önce sizin saygı duymanız gerekir ki başkaları da saygı duysun..

İyi çalışmalar...

Can sıkıntısında üşenmiyorum tasarım yapmaya çalışıyorum, bana göre buna da saygı duyulması lazım. Gelelim eleştiri konusuna, eleştirinin iyisi kötüsü olmaz, herkese ılımlıyım diye düşünüyorum, sizde eleştirinizi yorumlar için değil de yaptığım iş için fikirlerinizi beyan etseydiniz benim için, gelecek çalışmalarım için daha yararlı olurdu. Neyse SAYGI duymak lazım, yorum için teşekkürler...