Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
afişin amacı ne anlamadımama görsel olarak bence de hanımefendi kendi halinde kalmalı birde arkadaki ışık patlaması ÇOK kelimesini okunmaz kılmış.fakat iyi çalışma eline sağlık...
kolları daha net görmek iyi olabilirdi sanırım.. detay hastası olan biri olarak; soldaki mora, etekteki bölünmeler ve sağa yatık kompozisyonu çok beğendim..
afişin amacı ne anlamadımama görsel olarak bence de hanımefendi kendi halinde kalmalı birde arkadaki ışık patlaması ÇOK kelimesini okunmaz kılmış.fakat iyi çalışma eline sağlık...
kolları daha net görmek iyi olabilirdi sanırım.. detay hastası olan biri olarak; soldaki mora, etekteki bölünmeler ve sağa yatık kompozisyonu çok beğendim..
bundan ötürüde sanıyorum birçok kişi tipografi açısından, renk açısından, tasarımın kendi içindeki dengesi açısından bakılabilir ve ona göre bir eleştiriden geçirilir düşüncesinde olmuyo