Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Can Sıkıntısı

sadecedize

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
canmskancu6.jpg

Bu resim eklemeyi bi beceremedim-azmin elinden kurtulanı görmedim daha-:)

Son düzenleme:

Benzer konular

Yeliz GÖKÇEN

♾️Grafik Gurusu♾️
bayanın kollarındaki efecti kaldırıp, orjinal kalması daha hoş olacaktır sanırım. emeğine sağlık.

Son düzenleme:

mr.circassian

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
afişin amacı ne anlamadım:)ama görsel olarak bence de hanımefendi kendi halinde kalmalı birde arkadaki ışık patlaması ÇOK kelimesini okunmaz kılmış.fakat iyi çalışma eline sağlık...

jumba jookiba

🏅Acemi Tasarımcı🏅
merhaba,

hatun kişinin resmi altındaki minicik "rica etmeyin" yazısı çok hoşuma gitti :wink:

tussuzdelibekir

🏅Acemi Tasarımcı🏅
kolları daha net görmek iyi olabilirdi sanırım.. detay hastası olan biri olarak; soldaki mora, etekteki bölünmeler ve sağa yatık kompozisyonu çok beğendim..

alptekin82

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Verilmek istenilen mesaji anlamaya bir kenara birakirsak gorsel cok guzel. Belki bu tasarimi farkli bir yerde kullanabilirsin. Ne dersin??

erdesign

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
çok profesyonel gözüküyor ;)

sadecedize

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
afişin amacı ne anlamadım:)ama görsel olarak bence de hanımefendi kendi halinde kalmalı birde arkadaki ışık patlaması ÇOK kelimesini okunmaz kılmış.fakat iyi çalışma eline sağlık...

afişin amacı can sıkıntısını atmak, ablamızın kolunuda aşşagıda cevapladım,

birde sana o ışık patlaması hangi kelimeyi okunmaz kılmıs dersem sen de cevaplarsan bu sorumu bir şeyler ortaya çıkabilirmi?

orda T de yazmıyomesela , r nin baya bi eksigi var ama orda ne demek istenildigini anlayabildin degilmi:)

teşekkür ederim zaman ayırdıgın için

Son düzenleme:

sadecedize

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
kolları daha net görmek iyi olabilirdi sanırım.. detay hastası olan biri olarak; soldaki mora, etekteki bölünmeler ve sağa yatık kompozisyonu çok beğendim..

arka taraf soldan saga, yada sagdan sola bi hareket için de, hatunda birazdan ışınlanacak çözülmeye başlıyo:)

ben ce arka taraftaki çizgileri biraz daha belirginleştirip biraz daa ışıllık katsaymısım o hatun ablamızın kolları mevzusu ortadan kalkacakmış

sadecedize

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Verilmek istenilen mesaji anlamaya bir kenara birakirsak gorsel cok guzel. Belki bu tasarimi farkli bir yerde kullanabilirsin. Ne dersin??

farklı bi yerde kkullanabilirsin derken?

sadec can sıkıntımı alması için yaptıgım bi tasarım, herhangi bir ticari yada surda burda kullanayım birilerine satayım diye yapılmadı

teşekkür ederim zaman ayırıp mesaj yazdıgın için

Hepyek

👑Efsanevi Grafiker👑
Can sıkıntısı yapılan çalışmalarda belli bir amaç olmuyor, amaç olmayınca da bir anlamsızlık oluyor arkadaşlar.

burcuozenxx

🏆Pro Tasarımcı🏆
Farklı bi çalışma olmuş.Hoşuma gitti. Emeğine sağlık.

sadecedize

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Can sıkıntısı yapılan çalışmalarda belli bir amaç olmuyor, amaç olmayınca da bir anlamsızlık oluyor arkadaşlar.

bundan ötürüde sanıyorum birçok kişi tipografi açısından, renk açısından, tasarımın kendi içindeki dengesi açısından bakılabilir ve ona göre bir eleştiriden geçirilir düşüncesinde olmuyo

teşekkür ederim

gommes45

🏆Pro Tasarımcı🏆
kızın üstündeki gelinlikmi yoksa normal bi kıyafetmi