Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Çankırı Karatekin Üni. Logo Çalışmalarım

grafik_tasarım

🏅Acemi Tasarımcı🏅
30 aralıkta açıklanıcaktı bugün ayın 3'ü hiç bi açıklama yok. Geciktirdik (...) tarihte açıklanacak diye bile bilgi yok. Niye hiç bi yarışma zamanında açıklanamıyor anlamıyorum..

grafikeriso

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
güzel çalışmalar elinize sağlık

691369

🌱Yeni Üye🌱
dlatu1lv2.jpg

dlatu2mh3.jpg

dkmen3js6.jpg

Bunlarda benden arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum

bence 1. çalışma daha iyi olmuş çankırı kalesinin fiziki görünümü üzerine Bayrak hoş olmuş. birinci olur diye düşünüyorum

firat62

🌱Yeni Üye🌱
Sevgili Arkadaşlar sizlere üzücü bir haberim var değerlendirme kurulu ödüle değer eser bulamamıştır isterseniz telefon edip sorabilirsiniz

firat62

🌱Yeni Üye🌱
Bunlarda benim çalışmalarım yorumlarınızı bekliyorum.

grafik_tasarım

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Gerçekten mi? Bi daha asla yarışmaya katılmicam.. Daha önce de ödüllü logo yarışması iptal oldu ama ona katılmamıştım. İnsanlar emek harcıyo. Hiçe sayıyolar.. Açıklanması gereken tarihte açıklamadıkları için bi gerekçe göstermemelerine anlam veremezken tesadüf birisi telefon edip öğrenip siteye yazmasa haberimiz olmicak. Buna artık söz bulamıyorum. Emeğe saygı..

grafik_tasarım

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Fırat senin çalışmaların görülmüyor. Bende yüklemeyi denedim ama yükleyemedim..

firat62

🌱Yeni Üye🌱
Bunlarda benim çalışmalarım yorumlarınızı bekliyorum.
karatekin1ww2.jpg

karatekin2ko5.jpg

dikmen

🌱Yeni Üye🌱
Bir üniversiteye yakışmayacak bir davranış niye yapıyorsun o zaman yarışma kafana göre
millet çalışma yaptı eserlerden esinlenerek belki kendileri daha değerli bir şey ortaya çıkarırlar nesi var şu yukardaki eserin bir değeri var bir emeği var gönderilenleri kendi aralarında derecelendir kardeşim neyin ödülü bırak en azından saygı göster herkez kendi çalışmaları hakkında değerlendirme yapsın
aynen sayfalarına yazacaktım ama giriş yok bir üniversiteye yakışmayacak bir davranış 21 yüzyıl da böyle bir üniversite değerlendirme kurulu tebrikler emeğe saygı insana saygı saygı saygı

yarışmaya önem verilmediği nereden belli Çankırı Valimiz Sayın A. Haydar ÖNER'in Isparta iline tayini çıktı bizim danışma kurulunda ismi aynen duruyor eskiden kopyala yapıştır yapmışlar.

Son düzenleme:

mehmetdogan84

🌱Yeni Üye🌱
fırat çalışman güzel ama üniversite çirkef ne yapalım hayırlısı

grafik_tasarım

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Yeniden bi logo yarışması başlatmış Çankırı Üniversitesi..Şaka mı bu? Nereye el sallicaz?

mehmetdogan84

🌱Yeni Üye🌱
ben tekrar katılmayacağım protesto ediyorum arkadaşlar tekrar katılmayı düşüneniniz var mı

Onur KARADAĞLI

👑Efsanevi Grafiker👑
Arkadaşlar bu konuyu başından sonuna okudum... Haddime ne kadarı düşer bilmiyorum ama iki taraflı eleştiride bulunucağım...

1.) Paylaşılan logolar içinde gerçekten güzel bir logo yok.. Ancak neye göre güzel.. Açalım biraz.. Bir üniversite logosu 100 yıllar boyu kullanılacak aklınıza gelen her türlü meteryal üzerinde bulunacak ve uygulamasının kolay olması yanında şık - estetik ve ileriye dönük yani hızla geçen zamana kolayca yenik düşmeyecek bir logo olması gerekiyor.. Ve bu logo burada mevcut değil elbette güzel çalışmlar var elbette emek var ancak saydığım tüm özellikleri barındabilen bir logo yok...

2.) Her ne olursa olsun Bir Üniversite bu şekilde sonuçsuz yarışma bırakmamalı hadi diyelim burdakiler beğenilmedi, peki başka logo yokmu katılan.. Ayrıca Ünv.de haddini bilecek güzel logoyu istiyorlarsa en güzel ödülü verecek.. Ve reklamını iyi yapacak iyi duyuracakki katılım artsın..

Yeni yapılan duyuruda yarışma tekraranıyor 20 Şubat 2009 Son katılım tarihi diğer gerekli bilgilere ise burdan ulaşabilirsiniz https://www.karatekin.edu.tr/dosyalar/duylogo.doc

İster protesto edin, ister katılın..

grafik_tasarım

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Arkadaşlar bu konuyu başından sonuna okudum... Haddime ne kadarı düşer bilmiyorum ama iki taraflı eleştiride bulunucağım...

1.) Paylaşılan logolar içinde gerçekten güzel bir logo yok.. Ancak neye göre güzel.. Açalım biraz.. Bir üniversite logosu 100 yıllar boyu kullanılacak aklınıza gelen her türlü meteryal üzerinde bulunacak ve uygulamasının kolay olması yanında şık - estetik ve ileriye dönük yani hızla geçen zamana kolayca yenik düşmeyecek bir logo olması gerekiyor.. Ve bu logo burada mevcut değil elbette güzel çalışmlar var elbette emek var ancak saydığım tüm özellikleri barındabilen bir logo yok...

2.) Her ne olursa olsun Bir Üniversite bu şekilde sonuçsuz yarışma bırakmamalı hadi diyelim burdakiler beğenilmedi, peki başka logo yokmu katılan.. Ayrıca Ünv.de haddini bilecek güzel logoyu istiyorlarsa en güzel ödülü verecek.. Ve reklamını iyi yapacak iyi duyuracakki katılım artsın..

Ben siteye logomu yüklemedim ve yarışmaya katılan arkadaşlarımda siteye yüklemedi kim bilir bilmediğimiz kaç logo katıldı yarışmaya.. Yani konu buraya yüklenen logoların güzel olup olmaması değil. Bilmem anlatabildim mi?
Yarışmaya katılan toplam 3 logo yok.. Sadece buraya yazanlar katılmadı yarışmaya.. Bu tepki bizim derece almamış olmamıza da değil. Emeğe saygısızlık yapılmasına.. Gönderilen logoların içinde mutlaka içinde iyiler vardır.. Çankırı üniversitesinin yaptığı saygısızlık başka bir açıklaması yok..

Onur KARADAĞLI

👑Efsanevi Grafiker👑
grafik_tasarım arkadaşım zaten 2. Maddemde bende Ünv. Eleştirirken aynı şeyi söyledim.. hadi bunlar beğenilmedi diyelim.. Başka logomu yokmu yani katılan.. Ayrıca Ünv. haddini bilecek.. Vs. yazdım..

Söylemeye çalıştığım şey Ünv.yi eleştitmek yada protesto etmek özgürce bir davranış ancak sebep sonuç ilişkisi gün yüzüne çıkmadıysa acele etmemek ve fevri davranmamak gerekir...

Sonuçta bu yarışma tekrar yapılacak ve birisi 5.000 ytl ödül alacak sen katılmazsan başkası katılacak... Bence en güzel protesto katılıp ödülü alıp sonrada bu 5.000 Ytl'yi tüm katılımcılara pay ediyorum demek olur.. Tabi ödülü aldıktan sonra bunu yapacak kaç kişi var acaba :)

MJ4

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
MJ4.NET
ben tekrar katılmayacağım protesto ediyorum arkadaşlar tekrar katılmayı düşüneniniz var mı

ben katılmam onlar zaten 1.ci logo yu beğenmişlerdir kendi adamlarınada al bunun aynısını çiz derler bunlar ÇANKIRI nın adını ve insanını kötülüyorlar kınıyorum böyle üniversiteyi