Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

canopus dv pro 2 component kablo ile capture

adul

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
canopus dv pro2 edius 3 pro kullanıyorum normalde capture için compozit veya dv kablo ile capture işlemini yapıyodum. capture kartının kutusunu karıştırırkem component kablo ile capture için bi parça buldum kartıma taktım ama bir türlü capture işlemini yapamadım component kablo ile capture için ayarları bilen varsa bana yardımcı olabilirmi :D

Benzer konular

DEEQIM

🌱Yeni Üye🌱
kırmızı beyaz mavi(yeşil) uyumu ;) componet girise hiç girme çünkü compozit girişle almış olduğun kaliteyi alamayabilirsin, baglantıların dogru ise player kaynagına bi bakmalısın her compozit cıkıs yapan player kaynagı componet cıkıs vermeyebilir yada kartı dogru bagladınsa player kaynagına yanlıs baglamıs olabılırsın. edius 3u bırak artık tarih oldu ;) non-linear kurguya edius 2 ile baslamıstım bir klasiktir :) edius 2 tavsiye edıyorum ;)

aednr

🏅Acemi Tasarımcı🏅
bence dv girişten aldığın kaliteyi diğerlerinden alamazsın. ancak bluray cihazlarda componet cıkış olaylarını kullanabilirsin ancak pek te tavsiye etmem. tavsiyem 5 serisi hatta 6 serisine geç. orada şuanki serilerde bocaladığın şeyleri çok basitçe yapabilirsin. tabi edius 3'ten sonraki serilerde neredeyse baştan yaratıldı diyebilirim. biraz alışmakta zorlanabilirsin

adul

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
yorumlarınız için teşekkürler arkadaşlar. bildiğim yoldan vazgeçmicem yalnız edius 3 ile ilgili yorumlarınızda kullandığım kart itibari ile en son edius 4.5 sürümünü kullanabiliyorum daha üst versiyonlarda kartımı kullanamıyorum... herşey için teşekkürler :D