Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Canvas uzerine baski

enekes

🌱Yeni Üye🌱
Canvas malzeme nereden bulabilirim ? Lütfen yardımcı olabilir misiniz?

YankerS

🌱Yeni Üye🌱
Oce Arizona 250gt kullanıyorum canvas , ve sert malzemelere cok güzel baskı yapabiliyor bu konuda harikalar yaratabilior ama fiyatıda tuzlu :D

c41

🌱Yeni Üye🌱
Canvas super baskı yapan bir yer arıyorum çok acil.levent,beşiktaş civarında iyi bit yer bilen varmı

Jason Junior

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
sim.web.tr
Merhaba hp t770 modeli bu konu için uygundur ayrıca baskı malıyetiniz çok düşük olurken çözünürlüğünüzde bi okadar yüksektir.

Moderatör tarafında düzenlendi:

yavuzist

🌱Yeni Üye🌱
canonun kartuşlarının çipi için çözüm yok demişsiniz.zaten bu işte muadil kartuş kullanırsanız 6 ay-1 sene sonra müşteri resimdeki eşofman kırmızıydı sarıya dönmüş diye resmi önünüze koyar. epson 9900-9800 canon 8000s den iyi olabilir ama ipf 8000-9000-9100 ile aynı kalitede yeni çıkan 8300 lerden ise kötüdür(test sonuçları var) bilginize bunlar 12 renkli sizin dediğiniz 8000s sekiz renklidir. ayrıca muadil kartuş çözümleri de vardır bunların yalnız fotoğraf baskı için orjinal kullanmanız lazım. kendim ipf 9000 ve 8100 sahibiyim ve kanvasa basıyorum her türlü ihtiyacınız için bağlantı kurabilirsiniz. bağlantı kurarsanız her türlü malzemesi konusunda yardımcı olurum. (canon muadil kartuşlar sadece kullan at işler (reklam-proje vb..) için için çözüm olabilir. canon ipf serisi kullanıcıları benle bağlantı kurarsanız sizin için çok karlı olacak bilgiler alabilirsiniz)

service

🏅Acemi Tasarımcı🏅
HP Designjet 5500 bu tür iş yapanların 1. tercihidir.

skarakose

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.tabelamerkezi.com
benimde tecihim canon olurdu

araştırmalarım sonuucu
dış mekan baskı yapan solvent bazlı boyalar il maliyeti minimuma indirirsiniz kalite aramazsınız.

Yok kalite olsun iç mekan olsun parası mühim değil diyorsanız canon'un yanına bile yaklaşamazlar. Laminasyon'a gerek oluyor. Yoksa korunması zor.

eeeo

🌱Yeni Üye🌱
merhabalar mimaki cjv160 baskes makinada kanvas a baskı yapıyorum hiçbir sorunla karşılaşmadım. müşterilerimde gayet memnun tavsiye ederim.

PRENSS

🌱Yeni Üye🌱
Canvas baskı konusunda size yardımcı olabiliriz yerimiz seyrantepede *********

Canvas Malzeme konusunda yardımcı olabilirim **********

Moderatör tarafında düzenlendi:

fotobardak

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.fotobardak.com
güzel bir makina seçmişiniz Epson harici modellere girmeyin.
bu epson herzaman para yapar ve kalitelidir,epson ile başka işlerde yapabilirsiniz

bil1992

🌱Yeni Üye🌱
mrb bende canon 8000s var kartuş konusunda bilgi alabilirmiyim fiyatlar konusunda ve temin konusunda tşk.

cexenes

🏅Acemi Tasarımcı🏅
canon ipf 9000 temiz bir ikinci el ne kadara kadar alınabilir canvas harici folyodada iyi sonuçlar alırmıyız muadil kartuşlarla m2 maliyet ne kadardır acil yardımcı olabilecek olursa çok sevinirim.

istanblue34

🌟Usta Tasarımcı🌟
bütün yorumları okudum ve karışık kafam iyice karıştı
tüm yorumların sonunda hala hangi makine iyi anlayamadım.
ayrıca topkapı merter güngören bağcılar tarafında bu işi yapan varsa söyleyebilirmi böyle bir işe giricem başlangıçta makine almadan yapmayı düşünüyorum.

karakus5757

🏅Acemi Tasarımcı🏅
StandartAlt 6 Gün önce karakus5757 isimli üyenin yazdığı bu Mesajı değerlendirin. Mesajı Moderatöre bildir #13
SLM.İSTANBUL BAHÇELİEVLERDE HP 5500 PS 160cmLİK MAKİNAMIZLA 6 RENK(cmyk) KANVAS(CANVAS) BEZİNE DİJİTAL BASKI YAPMAKTAYIZ.KULANDIĞIMIZ BOYALAR DYE SU BAZLI OLUP KANSEROJEN MADDE İÇERMEYEN İÇ MEKAN BOYALARDIR.KULLANDIĞIMIZ BEZ %100 PAMUKLU 320-400gr KALIN KUMAŞTIR.SİPARİŞLERİNİZİ KASNAKLI BİTMİŞ HALDE YADA KASNAKSIZ ÇARŞAF HALDE TEMİN EDEBİLİRSİNİZ.ARŞİVİMİZDE 20,000 ADET RESİM BULUNMAKTADIR ,AYRICA KENDİNİZE AİT RESİMLERİDE (çözünürlüğüne bağlı...)BASKI YAPABİLİRİZ.
TOPTAN FİYATLARIMIZ hp5500 ve hp5500 ps arasındaki fark nedir bunu bilen arkadaşlar açıklıyabilirmi.kasnaksız çarşaf haldeki fiyatlarımız....kasnaklı ayrıca bilgi alınız.)
0-50 m2 arası: 42,00tl m2+kdv
50-100 m2 arası: 35,00 tl m2+kdv
100 m2 ve üzeri: 30,00 tl m2+kdv
sadece baskı için görüşülür.....
isteyene 20*30 cm numune yollayabilirim .
sayın iş ortağımız irtibat numaralarımız.:
KARAKUŞ BASKI RESİM ÇERÇEVE
Bahçelievler-İSTANBUL
TEL: ********* 0212 KARAKUS
GSM (iş): *********
YETKİLİ: Uğur KARAKUŞ
karakus57
KARAKUŞ BASKI RESİM ÇERÇEVE

CUMHURİYET MAH.MİMARSİNAN CAD NO :61/D BAHÇELİEVLER İSTANBUL
TEL:0212 527.25.87 0212KARAKUS
GSM İŞ : *********

karakus5757

🏅Acemi Tasarımcı🏅
selamlar .bu işi yapan biri olarak size hp 5500 öneririm.hem boya maliyeti ,hem kafa maliyeti.hemde baskı kalitesi olarak.boya maliyeti m2 de 1 tl kafalar 500 tl .dye yani su bazlı boya kullanılır.en azından muadilleri var