Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Capra logo çalışması

BlueX

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.bluexdesign.com
Bir kenarda öylece duran logo çalışmam

Wk6ls.jpg

eleştiri, yorum beklenir :)

Benzer konular

harunirgin

♾️Grafik Gurusu♾️
Çalışmayı beğendim. Ama "keçi ve sea clup" kavramlarını bağdaştıramadım. Nedense aklıma Karaca markası geldi. Bu logo giyim sektörüne gidebilir, Karaca'ya teklif et bence beğenirler ;)

BlueX

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.bluexdesign.com
müşteriler türlü türlü :) capra keçi demekmiş vede logoda keçi olmalıymış. o niyetle bende dağ keçisi çizmeye çalıştım. "sea club" ve "dağ keçisi" ilginç :D

mr.circassian

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
idemama nın proje sahiplerine çok güvenilmiyor aslında! Logoya gelirsek keçiyi algılamada sıkıntı olabilir kanaatindeyim. Özellikle otelde kullanılacak materyallerde işleme olma ihtimali baya yüksek! Yine de dediğim gibi idemama için fazla bile...eline sağlık...

BlueX

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.bluexdesign.com
logoda ki keçi bizim alışık olduğumuz dağ keçisi olmadığı için algılamada dediğiniz gibi belki sıkıntı çıkabilir. işte sitede ise proje sahibi bunu söylemiyor. İlk görsele olur yada olmaz demiyor yada hiç bakmıyor. Proje ile ilgilenme sıfır. Revizyon isteme sıfır. Böylece projeyi olmadı diye sonlandırıyorlar. yazık bu projeye katılanların emeğine. Eğer kaza ile bi tane seçerlerse :) seçilen logolarda hiç revizyon almamış logolar oluyor. böylece ileride logolarını beğenmiyorlar.benim bu çalışmamda revizyon alınmamış ilk versiyonum.