Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

CartoGothicStd-Book yazı fontu istek

Toggy

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Merhaba arkadaslar,

Hazırladığım bi sitede web font olarak CartoGothicStd-Book fontunu kullandım fakat bu fontun türkçe karakter uyumlu olmadığı için i,ş,ğ,... gibi harfler bozuk gösteriyor.Elinde CartoGothicStd-Book fontunun türkçesi olan varsa paylaşabilir mi ?

İyi Çalışmalar...

mesajali

👑Efsanevi Grafiker👑
Merhaba arkadaslar,

Hazırladığım bi sitede web font olarak CartoGothicStd-Book fontunu kullandım fakat bu fontun türkçe karakter uyumlu olmadığı için i,ş,ğ,... gibi harfler bozuk gösteriyor.Elinde CartoGothicStd-Book fontunun türkçesi olan varsa paylaşabilir mi ?

İyi Çalışmalar...

eğer forma yüklersen türkçeleştiririm

Toggy

🏅Acemi Tasarımcı🏅
eğer forma yüklersen türkçeleştiririm

mesajali hocamm dediğin gibi türkçesini upload ettim.. sana cok yük oldum farkındayım ama bu sefer durum farklı site yapıyorum webfont olayı war bununda türkcesi yok o yüzden kaldı oyle seni bekliyorum ..bunuda yaparsan cok memnun kalıcam..iyi calısmalar

Son düzenleme:

mesajali

👑Efsanevi Grafiker👑
Merhaba arkadaslar,

İyi Çalışmalar...

CartoGothicStd TR 4 adet türkçeleşti burada
https://depositfiles.com/files/qxeyefox2

mesajali

👑Efsanevi Grafiker👑
hocam biraz geç oldu ama yinede işime yarıycak eline emeğine sağlık.. her şey için saol.. iyi çalışmalar

bu aralar hayırlı bir iş için telaştayım ondan oldu
birde bu font Frutiger le aynı sadece adı değişik o kadar
belki gözümden kaçan vardır... iyi çalışmalar