Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

catia çizim ve animasyonlarım

Benzer konular

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
tebrik ederim.=)

Bahtınur YILDIZ

♾️Grafik Gurusu♾️
tebrik ederim harika başarılar dilerim bundan sonrakilerde...

Gökhan TEKİN

ARTniyetli
👑Efsanevi Grafiker👑
Tebrik edilmeye değer çalışmalar . Elinize sağlık..

HORUS

👑Efsanevi Grafiker👑
linki yanlış vermişsiniz
youtube linkini düzeltmeniz lazım

Majestic

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.ngrafik.com
vallaha bende tebrik edicem ama nedenlerim var :D 1 çok zor bi programmış ve
benim bildiğim kadarıyla catia mekanik çizimlerde yaygın kullanılan bi program ayrıca nasada filanda kullanıyo bunda vektörel oalrak çalışıp çalıştığınız vektöreli animasyona cevirmek bi hayli zor kullanımında otoket mantığı gibi kodlama sistemi var diye biliyorum( ama yanlışım olabilir) birde çok kaliteli bi bilgisayarda bile çalışmak oldukça ağır diye biliyorum :D tüm bu sıkıntılara rağmen bunu başarmanızdan dolayı tebrik ederim. ben affınıza sığınarak küçük bi eleştiride bulunmak istiyorum ilk resimde kaçarları doğru yerden almışsınız fakat çizgilerden mi yoksa bende mi bir göz yanılsaması mı oldu anlamadım perspektif sorunu algıladımarac eğimli bi zeminde gibi havada duruyor hani el freni diye birşey bilmesek araba kendiliğinden süzülüp gidecekmiş gibi algıladım tekrar başarılar elinize emeğinize sağlık

Halbmond

🌱Yeni Üye🌱
linklerin anormal ,youtube linklerini duzletirmisin.valla mesajından hic bir sey anlamadım 2 tane resim den baska

gonzale_s

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
bana kalırsa aracın segment sayılarını artır render süresi biraz daha uzayabilir ama güzel bir kalite olur bide subdiviso değerlerini artırırsanız daha net olur .. kolay gelsin