Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Çatlak T-Shirt Yarışması'na için yapılan çalışmalar
açık konuşmak gerekirse çok çok çok basitler...grafik tasarım ve desen tasarım farklı değerlendirilmeli ve buna göre hareket edilmeli.bu çalışmalar desen niteliği taşımıyor.
bence ilk 30 a girenler de cok saglam calısmalardı.. sızınkıler hoş. ama emın olun orada cok daha saglam işler var.. bende yarın gonderırırm kendı tasarımlarımı sımdı yanımda degıl.. bır de onlara bakın.. bu arada pin gir güzel..
hepsi de güzel olmuş. ama en çokta 3Dne bandım güzel.. fakat küp yerine "tridine bandım" ifadesini andıran bir şey kullansaydın daha da anlaşılır olurdu
merhaba arkadaşlar siteye yeni üye oldum almanca öğretmenliğinde okuyorum kendi çapımda amatör olarak forumlardan öğrendiğim kadarıyla photoshop ile ilgilenmeye çalışıyorum çatlak tshirt yarışmasına ben de katılmıştım fakat ben de ilk 30 a kalamadım yine de sizlerle paylaşmak istedim yorumlarınızı bekliyorum..sizce üniversiteyi bitirdikten sonra grafik alanında çalışmak istersem neler yapmam gerekir tekrardan üniversite sınavına girmemi tavsiye eder misiniz? yoksa belli yerlerden bu işi tam anlamıyla öğrenebilir miyim? şimdiden teşekkürler..
arkadaşlar grafik ekleden linklerimi ekledim önce direk resimler görünmedi sonra link olarak yolladım direk resimlerin görünmesi için ne yapmam lazım dı?