Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Çay Kutusu Ambalajı

torlak1

🌱Yeni Üye🌱
3.üncü calışmanı bekliyoruz siyah tonlarda olsun begenirsem kendi ambalajımı değişirim kutu guzel ama renkler iiii degil (siyah) :D

jokermen

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
daha canlı renkler kullansan daha iyi olur gibi geldi emeğine sağlık

patraclos

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
en kısa zamanda görüş ve yorumlarınız doğrultusunda yeni çalışmayı beğenilerinize sunucam

patraclos

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
yeni çalışma:
https://www.flickr.com/photos/25408014@N04/2800180463/sizes/m/
m

Moderatör tarafında düzenlendi:

torlak1

🌱Yeni Üye🌱
arkadaşım güzel ama şu kahve modundan bi türlü cıkmadın :D once bardagı kahve bardagına benzettin şimdide bardagın içinde ki renk kahve gibi kayve rengi sanki bardagın içinde çay degill kahve var bardagın içini kırmızı kayverengi olan çizgileride kırmızıı yaparsan yaparsan daha hoş olur diye dusunuyorum .umarın bu eleştirilerime kızmıyosun daha iiyi yapacagına inanıoum teşekkürler. 4. çalışman bekleniyor.

patraclos

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
arkadaşım güzel ama şu kahve modundan bi türlü cıkmadın :D once bardagı kahve bardagına benzettin şimdide bardagın içinde ki renk kahve gibi kayve rengi sanki bardagın içinde çay degill kahve var bardagın içini kırmızı kayverengi olan çizgileride kırmızıı yaparsan yaparsan daha hoş olur diye dusunuyorum .umarın bu eleştirilerime kızmıyosun daha iiyi yapacagına inanıoum teşekkürler. 4. çalışman bekleniyor.

sevgili Torlak kızmak ne demek renkler konusunda haklısın bi türlü tutturamadım ama bugün bu sorun haloldu, monitörüm yenilendi :) daha iyisi yakında olucak.

torlak1

🌱Yeni Üye🌱
fazla oluyorum ama sunuda solemeliyim çay yaprak adeti 2.5 yaprak olur yani 2 tam yaprak 1 yarım

patraclos

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
3. çalışma için yorumlarınızı bekliyorum.
aybahesisonmx4.jpg

ilker.efsane

🏅Acemi Tasarımcı🏅
eğer o yukarıdaki bir kutuysa ??? perspektif yok sen perspektif bilmeden nasıl böle iş yapabiliyorsun hayret ??? :S

patraclos

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
eğer o yukarıdaki bir kutuysa ??? perspektif yok sen perspektif bilmeden nasıl böle iş yapabiliyorsun hayret ??? :S

Haklısın ama ben çabuk öğreniyorum, yeterki birşeyi yürekten isteyelim.
3. çalışmamı, perspektif hatalarının(mümkün olduğunca) giderilmiş şekli ile tekrar yayınlıyorum. Yorumlarınız için teşekkürler.
aybahesicopyrb9.jpg

Nüket HOTALI

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.hotali.com.tr
Bu çay ambalajini bir kenara birakin...
Presfektifi ögrenmek için,
Elinize bir kurşun kalem ve kağıt alınız.... bir kibrit kutusunun önden yandan ve üsten çizimlerini yapınız... Sonrasında obje çizmeye başlayınız... (en az bir yil kadar ) Uzun bir süreçten sonra ufuk noktasına oturan, hacim ölçü nedir sorularına cevap buludunuz, düzgün çizimleriniz olabilir...
Sonrasinda bu ambalaji 3 boyutlu hale getirmek sorun olmuyacaktır....
Ama çok daha önemlisi üç boyutlu hale geçmeden önce daha iyi tasarım yapar duruma geleceksiniz...Bu süreci tek başiniza açmaniz güç bir durum.... Desen kursuna gidebilir yada bir bilenden uygulamalı olarak destek alabilirsiniz...
İstekli olmanizi memnuyetle karşılıyorum...
Ha birde, bu siteden sizin çalisamanizda daha kötüleri yokmu? ne yazikki var.... o çalismalara dostum süper olmuş diyenler yokmu? buda var?:) kendisinden bi basamak daha iyi olanı süper görüyorlar:) kafanız karismasın... gözünüz görüyorsa çizersiniz...

Son düzenleme:

pcfaresi

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
yeniguc.com
ambalajın dışını iyi çizmiş de renkler çizgiler çok kaba duruyor nasıl diyim renklerin olmamış emeğine sağlık

leonidas35

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Bence emeğine sağlık o kadar uğraşmışsın, hatalarını gidereceğinden eminim.

blade27

🌱Yeni Üye🌱
çay kutusuyla bir alakası yopktur bence.yinede emeğine sağlık...

patraclos

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Bu konudaki son çalışmamı ekliyorum. Saygılarımla
aybahesicopy.jpg

judocu_aliss

🌱Yeni Üye🌱
bencede cnm böyle baktığında çok cansız duruyo renklerde oynama yapabilirsin genede emeğine sağlık:)