Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Cd Kapağı Çalışmam Yorumlarınızı Bekliyorum Düğün Hatırası

drnone

🌱Yeni Üye🌱
Cd Nin Oprta Kismi Kadinin Agzina Geldigi Icin Koptu Bi Goruntu Olusturmus Yazi Rengi Beyaz Olsaydi Daha Hos Dururudu

broken_wings

🏆Pro Tasarımcı🏆
Cd kapağı ayrı cd üstü ayrı..İlk önce bunu bilmek gerek..

zelal@21

🌱Yeni Üye🌱
güzel bir çalışma olmuş ama gelinin biraz daha küçültüp yani cd deligi biraz daha dikkatli olsa iyi olur yazı fontunu ve yazı rengini biraz daha koyu renk sec

anilyilmaz

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.anilyilmaz.tr.gg
gelinin ağzının yarısı çıkıcak kadar yukaru çekebilir üstteki yazıyıda daha belirgib bir renk ile kullanabilirsin ama yinede emeğine sağlık

guvenmx

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.sukrucerci.com
bir tasarım göremiyorum.sadece fotografları gömmüşsün ne çıkarsa diye. birde gelinin ağzı kapanmış bence ben olsam bana böyle bişey getirseydin git küfürmü ediyon bana derim. istersen biraz daha grafik tarzı konuştur derim. başarılar sana

narabi

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
ben fotoğrafçı gözü ile baktımda büyük resim surat çok potur keşke bi rütuşlasaydın bir diğeri gelin damat olan resimi yandan sıkmış gibisin bilmem anlatabildim mi?

milaydaoke

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
bence olmamaış diger arkadaşlara katılıyorum gelinin agzı ve gülün ucu yok hoş durmamaış ayrıca siyah beyaz resmin üstünü biradaha silmelisin birazdaha yüzü görünsün damatın ama çalışma hoş eline sağlık

selmaünal

🌱Yeni Üye🌱
"Hatırası" kelimesi damatın yüzünün yarısını kapatmış, bak sonra damatın annesi kızabilir :))))))))