Merhaba, İllistrator ve Freehand kullanıyorum.Acil açmam geren CDR dosyası var.yardım rica...
O ozyozy 🌱Yeni Üye🌱 Katılım 3 Ara 2008 Mesajlar 1 Tepkime puanı 0 19 Mar 2009 #1 Merhaba, İllistrator ve Freehand kullanıyorum.Acil açmam geren CDR dosyası var.yardım rica... Moderatör tarafında düzenlendi: 19 Mar 2009
timsah_sg 🏆Pro Tasarımcı🏆 Katılım 4 Şub 2009 Mesajlar 968 Tepkime puanı 17 19 Mar 2009 #2 problemin kaynağını söylesen daha iyi olurdu hatamı veriyor sayfa boş mu çıkıyor nedir problem tam olarak..
problemin kaynağını söylesen daha iyi olurdu hatamı veriyor sayfa boş mu çıkıyor nedir problem tam olarak..
Xmen62 ⭐Deneyimli Tasarımcı⭐ Katılım 9 Tem 2008 Mesajlar 129 Tepkime puanı 1 19 Mar 2009 #3 CDR uzntılı bir dosyayı İllistrator veya Freehand ta açamazsın. Corel olması lazım. Corel de farklı kaydet seçeneğinden işini görürsün sanırım.
CDR uzntılı bir dosyayı İllistrator veya Freehand ta açamazsın. Corel olması lazım. Corel de farklı kaydet seçeneğinden işini görürsün sanırım.
A AkşamaDoğru 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 16 Nis 2009 Mesajlar 56 Tepkime puanı 1 12 May 2009 #4 Aynı problemle başbaşayım İrfan View açıyor dediler ancak ben açamadım sorunu çözersem tekrar yazarım. İyi çalışmalar.
Aynı problemle başbaşayım İrfan View açıyor dediler ancak ben açamadım sorunu çözersem tekrar yazarım. İyi çalışmalar.