Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hakikaten güzel kareler helede telefonla oldugunu bilince dahada hoş oldugunu analadım bu arad telefon ne yav bu kadar gusel cekıyorsa bizde allalım bir tane
güzel yakalamışsın tebrik ederim profesyonel bi makina yerine bi dijitalle çalışmaya başla makro çekimleri dene çok güzel şeyler yakalayabilirsin bende atıcam birazdan abant gezisinde çektiğim bi kaç fotorafı
sıradan fotolar gibi görünse de aslında değiller..profesyonel bi fotografcı bakıs acısı ve gözüyle cekilmiş..bakınca görmeyi bilmişsin sende fotografcı gözü var..verdim notunu 10 valla ne diyim..begendim hoş kareler..eline gözüne saglık..
sıradan fotolar gibi görünse de aslında değiller..profesyonel bi fotografcı bakıs acısı ve gözüyle cekilmiş..bakınca görmeyi bilmişsin sende fotografcı gözü var..verdim notunu 10 valla ne diyim..begendim hoş kareler..eline gözüne saglık..
ikinci gonderdığın 3ludekı 1. resim hakten mukemmel 2. resmi gusel yakalamıssın ama 3. resim hıç olmamıs bence... Şöyle 1. resimle 3. resmi kersılastırıyorumda senın cekımlerıne benzemıyor...vede 3. de oynamaların hıç olmamış bıraz bozma yapmış... Emeğine sağlık ve tekrar söyluyum 1. resim mukemel hakaten...