Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Çektiğim kareler....

damla1

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Doğal kareler ışığınız solmasın paylaşım için teşekkürler...

Hepyek

👑Efsanevi Grafiker👑
Son kareyi tek geçmek lazım :D

cnon84

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
1- Makinem yarı profesyonel olan PANASONIC LUMIX DMC-FZ7
2 ve 3. yorum için çok teşekkür ediyorum. Son karede ayrıca arka planda Müslüm SÜRSES de var :)

cnon84

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Çektiğim Kareler 8

Yorumlarınız bana ilham veriyor. Yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar...

İyi seyirler...

p1020734copy.jpg

p10207271copy.jpg

p10207261copy.jpg

p1020723copy.jpg

wwaslıww

👑Efsanevi Grafiker👑
güzel kareler eline sağlık

Hepyek

👑Efsanevi Grafiker👑
2 ve 3 güzel siyah beyaz yanında renkli fotolar iyiymiş.

Taksimdemi oturuyosun, hep Taksim fotoları :D

cnon84

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Şişlide oturuyorum. Elimdeki fotoları tüketmeyi düşünüyorum şimdi. Daha sonra ortaköy ve farklı fotolar koymaya başlayacağım... :) teşekkürler...

cnon84

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Çok teşekkürler arkadaşlar. Beni takip etmeye devam edin. Daha iyileriyle karşısınız çıkacağım yakın zamanda... ;)

cnon84

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Çektiğim kareler 9

Tekrar karşınızdayım serinin 9. su ile :) iyi seyirler arkadaşlar...

Moderatör tarafında düzenlendi:

poseidon

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
positivedesign.webs.com
Gayet guzel fotograflar, fakat bazilari siyah&beyaz olarak cok sonuk durmus. Ayrica fotgraflariniz da kadraj sorunu var gibi, bazi objeler gereksiz yere cerceveye girmis... Bunun disinda konu seciminiz biraz zayif, konu seciminde biraz daha dikkatli ve secici olmalisiniz... Daha cok fotgrafiniz varsa gormek isterim... Basarilar...

cnon84

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
bunlar yeniler değiller. o yüzden hatalarla karşılaşacağımın farkında olarak ekliyorum bunları zaten. ilerde ekleyeceklerim güzel olacak. sadece bekleyin ve görün diyorum :) yorumunuz için teşekkürler...

g.ecglr

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Teşekkürler irm.art. Daha fotograflar var ama hepsini aynı anda eklemek istemiyorum. yavaş yavaş olsun... :)

Bencede hepsini aynı anda yükleme... :angel:
Böyle parça parça daha heyecanlı oluyor :wink:
Her sabah ilk iş yeni fotoğraf eklemişmisin diye önce senin konularına bakıyorum :wink:
Yine çok güzeller, heleki sıcakların bastırmaya başladığı şu günlerde; 1. fotoğraf içimi serinletti valla :tongueout: ama vodka-portakal mı, bira mı yoksa başka bir şey mi çözemedim valla :rofl: Olsun hepsi kafi :wink:
Eleştridiğime kırılmazsan eğer; üçüncü fotoğrafta; ufuk çizgisini eğmek yerine;köşklerle paralel kullansaydın kayıklar daha bir hoş görünürdü bence.Ama biliyorum farklı açılardan bakmayı seviyorsun ama ozaman keşke; kayıkların kürekleriyle aynı açıda yapsaydın...Sanırım ozaman daha hoş olurdu
Paylaşımların devamını bekliyoruz...
Saygılar

cnon84

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Çektiğim Kareler 10

Serinin 10. su ile yine ben geldim... :) Bıktınız benden biliyorum arkadaşlar :)

İyi seyirler...

p10206631.jpg

p10206621.jpg

p10206611.jpg

p10206461.jpg

p10206541.jpg

Moderatör tarafında düzenlendi:

g.ecglr

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Yine geldin ve yine çok iyi ettin... :wink:
Estafurullah ne bıkması şeref, kıvanç ve gurur duyuyoruz :smile:
Kedicikler çok sevimliler, en son 2 fotoğraf tartışılmaz bile yine harika olmuş.Yalnız 3. olanı pek anlayamadım, ne anlatmak istediğin yada neyi amaçladığın anlaşılmıyor...
Karoların uyumu, simetrisini anlatmaya çalıştıysan eğer ki bu anlaşılıyor gibi, keşke daha farklı bir bakıştan çekseydin...Mesela tam karşısından yada tam 45 dereceden, karoların keskinliğini ve perspektif düzenini daha bir ortaya çıkartırdın.Tabi benimkiler oturduğum yerden laf :wink: O an ne hissederek bunu çektin bilmiyoruz, herşeye rağmen yine çok güzeller..
Denklanşöre basan parmağına, her baktığı yeri her gördüğü ayrıntıyı fotoğraflayabilen estetik gözlerine sağlık :wink:
Paylaşımlarının devamın dilerim
Saygılar

cnon84

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Bittim bu yoruma zaten :) Teşekkürler "g.ecglr". Yeni fotograflarımı imageshack'a yükledim ve ortalama 50 tane fotografın linkini hazırladım. Hemen hemen hergün eklemeye çalışıcam. Fotograflara bakılma sayısına göre yenilerini ekliyorum çünkü :)