Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Çember dışında kalan resmi yok etme nasıl yapılır ? (Soru)

egsmedya

🌱Yeni Üye🌱
Arkadaşlar merhaba bir çember çizdim ve dışardan resim aldım bu çemberin içine resmi nasıl gömebiliriz.

egsmedya

🌱Yeni Üye🌱
1.Resmin üzerine tıklayarak seçili hale getiriyorsunuz.
2.Menüden,Effects+PowerClip+Place İnside Container'e tıklayınca imleç yerine bir ok beliriyor.
oku resmi yerleştireceğiniz alanın üzerine tıklayınca resminiz alanın içine yerleştirilmiş oluyor.

Çıkarmak için

1.Resmin yerleştirilmiş olduğu alanın üzerine tıklayarak seçili hale getiriyorsunuz.
2.Effects+PowerClip+Extract Contents'e tıklayınca resmi yerleştirdiğiniz alandan ayırıyorsunuz.

Murat VARDAR

👑Efsanevi Grafiker👑
Arkadaşlar merhaba bir çember çizdim ve dışardan resim aldım bu çemberin içine resmi nasıl gömebiliriz.

1.Resmin üzerine tıklayarak seçili hale getiriyorsunuz.
2.Menüden,Effects+PowerClip+Place İnside Container'e tıklayınca imleç yerine bir ok beliriyor.
oku resmi yerleştireceğiniz alanın üzerine tıklayınca resminiz alanın içine yerleştirilmiş oluyor.

Çıkarmak için

1.Resmin yerleştirilmiş olduğu alanın üzerine tıklayarak seçili hale getiriyorsunuz.
2.Effects+PowerClip+Extract Contents'e tıklayınca resmi yerleştirdiğiniz alandan ayırıyorsunuz.

bu nasıl bir mantık?
soru sahibi sizsiniz burası çok normal... aynı anda soruya cevap veren yine sizsiniz:wink:
burası bana karmaşık geldi,
bir açıklamanız olacaktır herhalde !

deniz bahtiyar1

🌟Usta Tasarımcı🌟
bu nasıl bir mantık?
soru sahibi sizsiniz burası çok normal... aynı anda soruya cevap veren yine sizsiniz:wink:
burası bana karmaşık geldi,
bir açıklamanız olacaktır herhalde !
belkide çözümünü bulunca paylaşmak istemiştir :wink:
tabi bunu belirteblirdi o ayrı bir mesele

egsmedya

🌱Yeni Üye🌱
forumda yeniyim kusura bakmayın araştırınca buldum.
baktım kimsenin yazacağı yok daha sonra böyle bir konu daha açılmasın diye bulduğum çözümü buraya yazdım.