Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Cep Telefonu çizimi

Nihat BAYSAL

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
İlk defa bir İllüstrasyon yapıyorum.Yorumlar ve hatalarımı bildirirseniz sevinirim.
telillustrasyon.jpg

Benzer konular

damla1

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Pek anlamam ama görsel olarak hoş duruyor emeğine sağlık...

timsah_sg

🏆Pro Tasarımcı🏆
en dıştaki kontür göze batıyor olmasa daha mı iyi olur acaba eline sağlık ilkler zordur :D

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
75611344.jpg

Merhaba,
1- Dış hatları yuvarlak alanların dışından birleştirin. Düz alanlardan başlamanız gerekmekte(kırmızı dik çizgi gibi) Bu 1 diye işaretlediğim yerdeki sorunu çözer..
2 ve 3- Konturlarınız işin dışına çıkmasın..
4- Hangi programda ne kadar zamanda şeklinde bir açıklamada bulunursanız bu konuda yönlendirme yapmaya başlayabilir ve en azından ilgili arkadaşlarla kolayca paylaşımlarda bulunabilirsiniz.
5- Aslında konu başlığınızı konuyla alakalı açmanız sizin yararınıza..Model araştırması yapılırken sizinde işinizin arama sonuçlarında çıkması belkide müşterinizi size çeker.
6- Kolay gelsin..

Nihat BAYSAL

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Merhaba,
1- Dış hatları yuvarlak alanların dışından birleştirin. Düz alanlardan başlamanız gerekmekte(kırmızı dik çizgi gibi) Bu 1 diye işaretlediğim yerdeki sorunu çözer..
2 ve 3- Konturlarınız işin dışına çıkmasın..
4- Hangi programda ne kadar zamanda şeklinde bir açıklamada bulunursanız bu konuda yönlendirme yapmaya başlayabilir ve en azından ilgili arkadaşlarla kolayca paylaşımlarda bulunabilirsiniz.
5- Aslında konu başlığınızı konuyla alakalı açmanız sizin yararınıza..Model araştırması yapılırken sizinde işinizin arama sonuçlarında çıkması belkide müşterinizi size çeker.
6- Kolay gelsin..

Verdiğiniz bilgiler için teşekkürler.Kenarlardaki siyalığı ben şu şeklide düşünmüştüm;telefonun arka kapağının biraz kenarlardan genişçe dışa taşması şeklinde.Yoksa kontur verilmiş değil.Bu çalışmayı CorelX3 de yaptım.Yaklaşık 6 saatimi aldı.Tabi belki bu süre işin ehli olanlar için uzun gelebilir:) Ama dediğim gibi ilk çalışmamdı.

Verdiğiniz değerli bilgiler için tekrar teşekkür ederim.

ALOR

🌟Usta Tasarımcı🌟
Çalışmanız güzel olmuş,ellerinize sağlık.

Nihat BAYSAL

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Çalışmanız güzel olmuş,ellerinize sağlık.

Yorumunuz için teşekkürler.
Aslında böyle bi deneme yapmak aklımın ucundan dahi geçmiyordu.Sadece kendimi test etmek istedim o kadar.Yoksa İllustratörlüğe soyunmak gibi bi düşüncem sözkonusu değil.Çünkü bu apayrı bir olay.Herkesin altından kalkabileceği bi şey değil.Belki biraz ukalalık olacak ama eğitimini almadan böyle bir çalışmaya yeltendiğim için bu işe emek ve hakkını vermiş üstadlardan özür diliyorum.

Son düzenleme:

judocu_aliss

🌱Yeni Üye🌱
bence çok hoş olmuş ilk denemene göre harika devamını bekleriz :smile: