Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
eline sağlık .. sanırım yolun başındasın.. bu cephe çalışması ölçülümü?eğer değilse kesinlikle modellemelerini ölçülü şekilde çalışmanı tavsiye ederim..kaplama,ışık ve render ayarları ile alakalı eğitim videolarını internetten araştır ve uygulamaya geç,çok işine yarayacak.
hayır hocam ölçülü çalışmadım deneme amaçlı idi, bakalım yarın bir reklam firmasında ise baslayacam da kendimi bi denemek istemistim insallah isten kovulmam ..Önerilerinizi dikkate alacağım siddetle
çevredeki nesnelerin yetersizliği binanı çıplak bıraktığı için bina basit görünüyor araba ağaç gökyüzü toprak çimen gibi materyaller olsa binan daha şık durabilirdi. pencereler gerçekçi durmuyor, belki boyutları ile oynansa daha iyi olur.
mental ray öğren bence modelleme bi şekilde pratikle geliştirilebilir iyi bir gorsel almak istiyosan mental rayla bunu gerçekci ve basit bi şeklde halledebilirsin
değgerli yorumlarınız için tesekkürler, aslında vray ile render çaldım fakat açıkçası vrayi tam manası ile kullanmayı bilemediğim için pek sık olmadı malesef