Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Cepli dosya

GRAFİMERVE

♾️Grafik Gurusu♾️
Onay aşamasında,

Tüm hakları bana aittir :rofl:

2835.jpg

2841.jpg

2846.jpg

2857.jpg

2873.jpg

dogukan2002_01

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
2 numara fena değil ama üzerinde çalışırsan dahada güzel olabilir.
Emeğine sağlık

ahmedgunduz

🏅Acemi Tasarımcı🏅
arkadaşım emeğine sağlık ama senden çok daha iyilerini bekliyoruz. bunlarda idre eder ancak biraz boş kalmış ve ilk bakışta bişey andırmıyor. eminim daha iyi bi çalışma ile krşımıza çıkacaksın eline emeğine şimdiden sağlık olsun...

bygrafikir

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Güzel olmuşlar 4 numarayı beğendim ama cepli dosya bence bu kadar karışık olmamalı diye düşünüyorum... Emeğine sağlık iyi çalışmalar...

rpnzl

🌱Yeni Üye🌱
bi fikir vericem sadece :) mesela siyah zemin yapsan komple ve 2. örnekteki bina çizimini ön kapakta bir köşeden sıfırlayıp kullansan koyu gri tonunda ve o kısım laklı olsa.logoyu biraz üstte ve ortalı şekilde yerleştirsen. daha şık olur sanki. :)

oreiro

🏆Pro Tasarımcı🏆
güzel olmuş 3 numarayı beğendim

GRAFİMERVE

♾️Grafik Gurusu♾️
arkadaşım emeğine sağlık ama senden çok daha iyilerini bekliyoruz. bunlarda idre eder ancak biraz boş kalmış ve ilk bakışta bişey andırmıyor. eminim daha iyi bi çalışma ile krşımıza çıkacaksın eline emeğine şimdiden sağlık olsun...

Güzel olmuşlar 4 numarayı beğendim ama cepli dosya bence bu kadar karışık olmamalı diye düşünüyorum... Emeğine sağlık iyi çalışmalar...
Teşekkür ederim.
bi fikir vericem sadece :) mesela siyah zemin yapsan komple ve 2. örnekteki bina çizimini ön kapakta bir köşeden sıfırlayıp kullansan koyu gri tonunda ve o kısım laklı olsa.logoyu biraz üstte ve ortalı şekilde yerleştirsen. daha şık olur sanki. :)
Dediğinizide deneyeceğim
güzel olmuş 3 numarayı beğendim

Teşekkür ederim.

yeakca

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.yeakca.com
Çalışmalarınız güzel olmuş elinize sağlık. Favorim 3. ve 4. çalışmalar. Başarılar...

eangin

🌱Yeni Üye🌱
tasarımlarınız gayet hoş, elinize sağlık.

izge

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
grafikersin sen takma adı unut bu 1 ikincisi çalışmalarında özgür takılmayı dene,madem kafayı graFikerliğe takmışsın..