Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Çerçeve backgroundlar PSD | 24x30 cm 300 PPI | 37 dosya | 441 mb

grafikker

🏅Acemi Tasarımcı🏅
paylaşımın için candan tşk edioroum

coskank

🏅Acemi Tasarımcı🏅
İndİremedİm Bİ TÜrlÜ, Yardimci Olurmusunuz

Hepyek

👑Efsanevi Grafiker👑
Horus'a saygilar, paylasim güzel :)

myrose20

🌱Yeni Üye🌱
emeğinize sağlık paylaşım için teşekkürler :)

long

🌱Yeni Üye🌱
Caps koysaydınızda ne indirdiğimizi bir görseydik önce..Yinede emeğine sağlık tşk.

yugan

🌱Yeni Üye🌱
tşk

teşekkürler çizimler için gerekli olan vektörleri eklediğiniz için

restart_77

🌱Yeni Üye🌱
ben çerçeve dosyalarını indiriyorum ama kullanamıyorum...
çerçevenin içine yerleştireceğim resimi çerçevenin üstüne alırken boyutu küçülmüş olarak geliyor...bu da benim işime yaramıyor...
dün bu soruyu bu sitede sordum bana ctrl + t ' ye bas sonra shift ile basılı tutarak çek dediler onu da yaptım gene olmadı...

lütfen yardım çerçeveli fonra bir resim yapamadım...

oncelikle paylasim icin tesekkurler ben de indirdim. umdugum bir sey degildi gerci ama saol. ben daha cok klasik ahsap resim cercevesi ariyordum. :)

Derosss senin problemin fotograflarinin cozunurlugu. burada paylasilan cerceveler 300 pixel/inch cozunurlugunde. Cok buyuk ihtimalle senin fotograflarinin cozunurlugu dusuk 72 fln olabilir. dolayisiyla sen o fotolari bunun icine atarsan kucuk gozukur. netlik ve boyut paralel dogrultuda. yani netligi arttirirsan boyut kuculur. fotolari karsilastirirken onun icin cm ler ile degil piksel ler ile konusmak dogrusudur.

Senin sorununa cozum, senin icin en kolayi cerceveye atmadan optimize larger (sizer) tarzi bir program ile fotograflarini buyutmen. bu islemi tabiiki photoshoptada yapabilirsin ama en iyi kalite icin photoshopta adim adim islemler yapman dogru olur ki tecrube gerekir.