Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Çerkes Şenliği Afişi

wed-design

🌟Usta Tasarımcı🌟
Tarih ve saatler gerçek değildir öylesine yazdım yakında yapılacak şenlik için bir çalışma yaptım sadece yorumlarınızı bekliyorum.

afi1net.jpg

Son düzenleme:

Benzer konular

Yasemin

Belgisiz Sıfat
👑Efsanevi Grafiker👑
Kurallara Aykırı Başlık:

https://www.grafikerler.net/forum-kurallari-mutlaka-okuyunuz-t48.html#post84

Yaptığınız kural ihlali ile ilgili madde aşağıdaki gibidir:

Forumumuzda düzenli bir arşivleme yapılabilmesi için ve eski konulara daha çabuk ulaşabilmemiz için gönderilecek konuların başlıkları, içerikleriyle bağlantılı olmaları gerekmektedir. Kesinlikle içerik ile alakalı olmayan “çok acil yardım, bu nedir, yorum bekliyorum, ilk çalışmam" gibi bilgilendirici niteliği taşımayan konu başlıkları ile konu açmak yasaktır. Bu gibi durum/larda konuları kilitlenen üyelerin site yönetimine hesap sorma gibi bir hakları bulunmamaktadır.
Konu başlığınızı
edit.gif
butonu kullanarak değiştiriniz, aksi taktirde konu 15 dk. içinde kapatılacaktır...

wed-design

🌟Usta Tasarımcı🌟
Başlığı düzelttim yorumlarınızı bekliyorum.

Braveart

♾️Grafik Gurusu♾️
Şenlik afişi ama afişte nerdeyse bir matem havası var, durağan, sert ve siyah ağırlıklı.
Ben beğenmedim.

N/11

👑Efsanevi Grafiker👑
Çok karanlık olmuş arkadaşım.Şenlik afişinde daha canlı renkler kullanmak gerek.Örneğin resimdeki gökyünün rengini kullanıp kullandığın resimle bir bütünlük sağlayabilirdin.Resime vermiş olduğun dış beyaz contour çok az.Ayrıca kenarlarını oval yapmışsın.Keşke resimlerde de aynı yumaşaklığı verseydin.Renkler üzerinde çalışman gerek.

grafike

🏆Pro Tasarımcı🏆
Bence biraz daha renklendir siyahtan kurtul ve kenardaki resimleri kesime denk getirme.

sdbyrk

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.ucgenmedya.com
arka plan kesinlikle siyah olmamalı bence. üst ve alttaki taraftaki fontta göze pek hoş görünmüyor farklı fontlar kullanmalısınız. bir de fotoğrafları farklı şekilde, afişi daha hareketli gösterecek şekilde yerleştirmenizi naçizane öneririm. başarılar.

mawi06

🏆Pro Tasarımcı🏆
yazılarını kırmızı zemin üzerine siyah fontla yazmayı deneyebilirsin
ve üstte ki fontuda daha düz ve kalın bir fontla değiştir bence

volkansargin

🌱Yeni Üye🌱
ayrıca bu tarz aktivite program afişlerinde ana resmin haricindeki resimlerin çok daha az sayıda ve daha küçük ebatlarda, ana resimde mevcut yatay veya dikey kompozisyon hat çizgisine (ki bu afişte dağ ve gök yüzü kesişimi kompozisyonun en belirgin hattını oluşturuyor) paralel yada dikey yerleştirilirken hattı kapatmamaya özen gösterecek olursanız insanların bilinç altına daha keskin giriş yapabilirsiniz.