Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

çeşitli ambalaj tasarımları

acar07

🏅Acemi Tasarımcı🏅
arkadaşlar görmüş olduğunuz tasarımlar farklı zamanlarda yapılmıştır.

lokum kutusunun, farklı gramajlarıda vardır konsept aynıdır. diğer lokum çeşitlerinde zemin rengi ve logonun rengi ürüne uygun renklerde değişmektedir.

görüşlerinizi beklerim

hamamsetikutusr9.jpg

lokumkutusutx6.jpg

turkishcoffeejc1.jpg

yulii

🌱Yeni Üye🌱
birincisi çok kötü arkadaşım:( üçüncüsüde çok iyi olmuş..ortadakide fena değil

acar07

🏅Acemi Tasarımcı🏅
tesekkür ederim yorumların için

sarcoglu

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
3. çalışma gayet başarı diğer ikisi ise normal piyasa iş tabir edebilicemiz türden duruyor (kesinlikle kötü değil) yalnız eklediğin resimler kötü buyüzden çalışmalarının kalitesini düşükmüş gibi gösteriyor.örneğin birinci çalışmada zeminde kullandığın çini deseni ancak hayal edilebiliyor.

orjinal ebatlarında yüküyorum resimleri.belki jpgden dolayı vardır bisey

valla 1. resme bir bak istersen dediğimi daha net anlarsın gibime geliyor.

ayrıca 3. çalışmaya tekrar bakınca değirmen ve fincanın tabağının kutu katlandığı zaman uçları kesilip arkaya dönmese sanki daha iyi olur.

Son düzenleme:

acar07

🏅Acemi Tasarımcı🏅
orjinal ebatlarında yüküyorum resimleri.belki jpgden dolayı vardır bisey

arock06

🏅Acemi Tasarımcı🏅
1. çalışmadaki zemin çok kötü arkadaşım. 3. Çalışma arkadaşların dediği gibi gayet güzel. Başarılar...

acar07

🏅Acemi Tasarımcı🏅
1. çalısmadaki resimin kötülüğü sanırım yüklerken bir sorun oldu ondan kaynaklanıyor yoksa baskılı şekli gayet güzel arkadaslar

sinemis35

🌱Yeni Üye🌱
en son yapmış olduğun kahve kutusu tasarımı güzel

kıvılcım

🌟Usta Tasarımcı🌟
birincisi çok kötü arkadaşım:( üçüncüsüde çok iyi olmuş..ortadakide fena değil

bu şekil yapılan yorumlar neye dayanarak yapılıyor açıklamalı bir şekilde ifade ederseniz çalışmayı yapan arkadaş eksiklerini görüp ona göre hareket edebilir
sırf yorum yazayım derken insanları farklı kıldırıyorsunuz...daha ilk yorumda bu tür kötü ve gereksiz mesajlar yazmayınız..

acar07

🏅Acemi Tasarımcı🏅
farklı bir düsünce tarzı, tesekkür ederim yaklasımın için

MiRaY GÜÇLÜ

👑Efsanevi Grafiker👑
2 ve 3 tutum acar07 gayet hoş çalışmalar gerçekten ama 1. çalışmanın fonu begenmedim açıkca sölemek gerekirse kırılmanı istemem kesinlikle emeginne sağlık arkadaşııımm. birde 2 çalışmanın lokum fotografını firmamı gönderdi yoksa sizin çekiminizmi...

acar07

🏅Acemi Tasarımcı🏅
teşekkür ederim mryers yorumun için. 1. çalısmayı bende anlamadım neden sitede fonu kötü gözüküyor, baskıda çok güzel çıkıyor sanırım jpg yaparken bozuldu. 2. çalısmadaki lokum fotoğrafını firma verdi ama hepsi tek tekdi lokumların ve araları açıkdı bazılarıında yakındı araları çekimlerde ben o hale getirdim onları sonradan, diğer ürünlerin bazılarının çekimleri bize ait

MiRaY GÜÇLÜ

👑Efsanevi Grafiker👑
2 çalışmanın lokum fotograf kalitesi gerçekten çook güzel profosyonelce yanii güzel hale getimişsin tekrar emegine saglıkk....

acar07

🏅Acemi Tasarımcı🏅
teşekkür ederim arkadaşım

cxxxn

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Kahverenginin üzerine kırmızı yazmışsın bu iki rengi birlikte kullanman hem doğru değil hemde basıldıktan sonra okutmaz.(yanlardaki yazılardan bahsediyorum). Tasarımda kullandığın kahvenin açık tonuyla yazman daha doğru ve güzel olur...BENCE...
Eline sağlık.

jonest

🌱Yeni Üye🌱
Bence Güzel Olmuş Diyeyim Ama Biraz Fazla Abarma Görüyorum Degerli Arkadaşım Yani Benim Bildigim Büyük Firmalar Sadelige Önem Verir Sende Sade Tasarımlar Yaparsa Daha Başarılı Olcagını Düşünüyorum Kal Selametle ....

betoemre

🌱Yeni Üye🌱
iyi çalışma

3. tasarım gayet güzel olmuş ellerine sağlık fakat fincanın ve yanındaki pilyajda gider demo çıkış aldığında daha net anlaşılır bunu düzeltirsen 4/4 lük derim ;) başarılar