Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

çevre afiş tasarımı

GulsahCengiz

🌱Yeni Üye🌱
selamlar. ben gülşah hoca. bu siteyi sık sık takip ediyorum. biz bir afiş yarışmasına katılacazda bir öğrencimle. ilköğretimden. bu konuda afişte yapamadığımız bir yer var , photoshopta iyi değiliz. acaba bu konuda deneyimli birine mail atsak bi yardım edebilirmi? A3 boyutunda başladık yapmaya, konu çevre ve şehircilik. siteye yüklemek istemedim, yarışmaya gideceği için görülmemesi daha iyi olur diye düşündüm. başvuru süresi bitince yüklerim. gulsahteacher@hotmail.com ulaşabilirsiniz. ilgilenmeniz ümidiyle..

Soner DİLEK

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.sonerdilek.net
selamlar. ben gülşah hoca. bu siteyi sık sık takip ediyorum. biz bir afiş yarışmasına katılacazda bir öğrencimle. ilköğretimden. bu konuda afişte yapamadığımız bir yer var , photoshopta iyi değiliz. acaba bu konuda deneyimli birine mail atsak bi yardım edebilirmi? A3 boyutunda başladık yapmaya, konu çevre ve şehircilik. siteye yüklemek istemedim, yarışmaya gideceği için görülmemesi daha iyi olur diye düşündüm. başvuru süresi bitince yüklerim. gulsahteacher@hotmail.com ulaşabilirsiniz. ilgilenmeniz ümidiyle..

Eğitimcisiniz ve bir yarışmaya katılcaksınız ama anladığım kadarıyla şike yapmayı planlıyosunuz:) olmamış bence gülşah hocam ;)

GulsahCengiz

🌱Yeni Üye🌱
sorunu hallettik, kendi bilgilerimizle yaptık afişimizi, desteğe gerek kalmadı. teşekkürler.

ZxxxE

👑Efsanevi Grafiker👑
Afişi görebilecek miyiz? ...

Grafakir06

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.graphitasarim.com
Bu nasıl bir yarışma ola ki? İlköğretim seviyesinde photoshop kullanan veya dijital ortamda görsel hazırlayabilen kaç öğrenci olabilir ki yarışma düzenlenmiş? Bizim zamanımızda boya veya karakalem olurdu böyle yarışmalar :) Merak ettim doğrusu... Yarışmada da başarılar hocam...