Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Fikir güzel. Ama ağacın dallarındakiler nedir? yaprak mı yoksa pelit mi? Bir de ağacın üzerine koruyucu olarak koyduğun çizgiler yerine gökkkuşağı olsa daha güzel olurdu. Son olarak: Çev yeşil, der siyah olursa daha güzel olur gibi.
"çevreyi koruma derneği" değil "çevre koruma derneği" yapsan, fontunu değiştirip üstteki logonun bitimine orantılasan daha uygun olur.. ağacın üstündeki iki renk gökkuşağınının ucunu da çevder in r'sine kadar getirsen ağaççık orada yalnız kalmaz..
bence tasarım hoş olmuş yalnız "TM" demişsin markanın araştırmasını yaptım herhangi bir başvuru gözükmüyo yanı yasal bişey deil "TM" (trademark) kullanman. (bilgi vermek istedim sadece yanlış anlamassın umarım)
diyorum şu ağıcın üstündeki hilali ağacın yanına çeksen sonra ağacın kökünü hilalden çıkarsan çe olsa yanına evre yazsan Ç yi öyle vurgulasan nasıl olurdu..