Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Ceza İçin

Orhan Kızılkan

🌱Yeni Üye🌱
Selam ve Dua ile kalın.Selametle

wwz1in7e7lc24ds698bp.jpg

bghtnsmagenea2r02dlv.jpg

Benzer konular

doghan

🏆Pro Tasarımcı🏆
arkadaşım hevesini anlıyorum ama bunları yanlış yerde paylaşıma açıyorsun
burası logo paylaşımı sen bunları serbest bölümlerde yada afiş pano poster bölümlerinde açki daha yardımcı olalım bunun yeri burası değil

bu arada forum kurallarını bi oku derim

Gökhan TEKİN

ARTniyetli
👑Efsanevi Grafiker👑
Geç kalmışım biraz yaşlanıyormuyum ne :) . doghan arkadaşın dediği gibi.

Ben herşeyi anlarım allah bana öyle bir beyin vermişki , herşeyi anlıyabilirim. Birşeyi bilmiyor yada anlamıyorsam mutlaka olumlu bir şekilde anlatıp bana onun ne olduğunu anlatıcak yada öğreticek birisi mutlaka çıkacaktır. Tek anlamadığım şey bu görsellerin logo ile alakası ne ? Hani bilgisizlikten de olsa ufak bir göz gezdirmeden sonra logonun ne olduğunu anlarsınız. Kusuruma bakmayın özür dileyerek görsele yorum yapmayacağımı ve forum kurallarını okumayan herkesin konusunun kilitlenip yorum yapılmamasını sağlıyacağımızı belirtiyoruz. Sizden tek isteğimiz ufacık kuralları bir kere okumanız. Belki sert bir şekilde sizi uyarıyorum ama lütfen kusuruma bakmayın. Bir günde belki 50 defa bu cümleleri kurmaktan artık sıkıldık...

Konu ile alakalı değil.
EĞİTİM ŞART ! KÜLTÜR ŞART ! KURAL ŞART !
ve buranın belli başlı kuralları var. Eğitim istiyoruz kültür istiyoruz tek isteğimiz bu .

Konunuzu bu defalık serbest çalışmalara taşıdım. Aynı hareketi lütfen tekrarlamayınız...

Saygılarımla...

tikkycrash1903

🌱Yeni Üye🌱
brushlar da photoshopun kendii bruslarıı yaratıcılık yok sadece cezanın fotosunuu koymuşsun:D