Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
yokluğumda çikartilmiş çok süper bir çalişma.. normalde hep yapim aşamasini takip ederdim ama bu direk süpriz oldu ve çok beğendim Cengiz'im & İnan'im ellerinize, fikrinize sağlik.. Tebrikler..
Charlie Chaplin bir kez daha güldürdü beni Çocukluğumuzun güldüren adamı. Televizyonda izlediğimizde siması bile bizi güldürmeye yeterdi. Duyarlılığınız için sizlere teşekkür ederim. Çalışmaya gelecek olursak denecek tek şey ::alkis:
yokluğumda çikartilmiş çok süper bir çalişma.. normalde hep yapim aşamasini takip ederdim ama bu direk süpriz oldu ve çok beğendim Cengiz'im & İnan'im ellerinize, fikrinize sağlik.. Tebrikler..
:utann: ben bu çalışmayı kaçırmıştım bahsetmek istediğimde tam olarak buydu aslında her daim daha ileriye gideceğinden eminin tebrik ediyorum bu güzel ikiliyi :alkis:
Eline sağlık arkadaşım gerçekten güzel olmuş ve inan bana geçende bende başladım Charlie Chaplin konulu bir tipografi çalışmasına ama hala duruyor sürdüremiyorum...