Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

charlize theron

efoja

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
birderindeniz.blogcu.com
Çok güzel olmuş ellerinize sağlık... Ancak Charlize Theron'a çok benzetemedim. Onun yanakları daha dolgun kaş yapısı biraz farklı. Beynime kazınmıştır onun yüzü hayranıyım da :D ama Charlize Theron olmadığını düşününce çok başarılı olduğunu söyleyebilirim tabii ki! :)

Lucienne

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
calismalarini takip ediyorum :)
gittikce guzellesiyorlar... dogru yoldan gidiyorsun ama sakin durma, bir dahaki calismanin daha detayli olmasina inaniyorum =)

mygraphic

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Ellerinize sağlık tebrik ederim,bencede pek benzememiş ama kendi çerçevesinde bakarsak hoş.

fairylike

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.facebook.com
arkadaşlar hepinize teşekkürler yorumlarınız benim için önemli.Lucienne her çizimimde daha çok detay vermeye çalışıyorum.farkedildiğine sevindim:)

ZirZoop

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
ben beğendim emeğine sağlik dişlerinle pek uğraşmamişsin ama yinede okdar kusur olur :D

nrl09

🌱Yeni Üye🌱
ilk bakışta charlize theron a pek benzemediğinden hoşuma gitmedi de;

ama eğer bunu illustrator ile yaptıysan çok çok başarılı. yüzünü mesh'le mi yaptın? başka türlü olacağını sanmam da, emin olmak istedim. başarılar...

timsah_sg

🏆Pro Tasarımcı🏆
eline sağlık kusur aradım ama bulamadım bile çok başarılı eline sağlık..

Black Label

🌱Yeni Üye🌱
Merhaba,

Gerçekten çok güzel olmuş elinize sağlık.Yerimi bilmiyorum ama ben İllüstrasyon kullanmaya yeni başladım, bu şekil çizimleri nasıl yapabilirim yardımm edebilirseniz sevinirim.

respot

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Naçizane fikrim bence caharlize den daha hoş duruyo dudaklar dolgun ve gözler çok hoş olmuş az birazda dişlere değinseymişin tam olucakmış.

Ama çok başarılı, başarılarının devamı dileğiyle...