Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

çiçekci araç giydirme

Mustafa KÜÇÜK

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.mustafakucuk.org
çiçekçiye yaptığım araç giydirme çalışması

fuliekararc9.jpg

Benzer konular

nuray110

🏅Acemi Tasarımcı🏅
çok güzel olmuş ellerine sağlık, yalnız arabanın rengide hafif sarı tonlarda olsa o aradaki geçiş farkı pek belli olmazdı belki.

winnertr

🏅Acemi Tasarımcı🏅
ii olmuş kardeş.. biraz daha büyütmeliydin belkide...

ss_sena

🌟Usta Tasarımcı🌟
gayet hoş olmuş arkadaşım emeğine sağlık da biraz daha büyük çalışsaydın da arabanın üzerindeki siyahlar göze batmasaydı daha iyi olmaz mıydı ? tekerleğin etrafında yaptığın uygulamayı diğer siyah kısımlarda da yapsaydın kusursuz olurdu bence ;)

Mustafa KÜÇÜK

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.mustafakucuk.org
gayet hoş olmuş arkadaşım emeğine sağlık da biraz daha büyük çalışsaydın da arabanın üzerindeki siyahlar göze batmasaydı daha iyi olmaz mıydı ? tekerleğin etrafında yaptığın uygulamayı diğer siyah kısımlarda da yapsaydın kusursuz olurdu bence ;)

yorum için tşk. fakat ne demek istediğini anlamadım hangi siyahlar göze batmasaydı

mendo1111

🌱Yeni Üye🌱
GerÇekten GÜzel OlmuŞ Ellerİne SaĞlik Ama BİrkaÇ BİrŞeyvar O Kenar Kismina Aracin ÖnÜne DoĞru Contur AtacaĞina GeÇİŞlİ BeyazageÇİŞlİ Bİrrenk Yapsaydin AraÇ Baskisi BÜtÜn Gİbİ Dudurdu Daha HoŞ Olurdu Bana GÖre

doghan

🏆Pro Tasarımcı🏆
güzel bir çalışma daha
cıvıl cıvıl ve amacına uygun olmuş baharın gelişini müjdeliyor sanki

tebrikler....

casper41

🌱Yeni Üye🌱
Çok beğendim ,çok güzel olmuş,kolay kolay bir tasarım beğenemiyorum kendi tasarımalrımd adahil olmak üzere.kılı kırk yarıyorum ama bu tasarım ilk bakışta dikkat çekiyor.Bence tasarımda olması gerekn de bu.Ellerine sağlık arkadaşım.

siberturc+

🏅Acemi Tasarımcı🏅
alt kısımda çiçek desenlerini ön tekerleğe kadar uzatsan mı acaba... :D o siyah bantlların alt kısmı.... :D

tasarım süper...

onerim

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Tasarım güzel kolay ve çabuk anlaşılır olmuş.Zaten araç tasarımlarındaki en önemli konuda budur.Kolay algılanır olmalı.Algı 3 - 5 saniye üzerine çıktığında araç geçerken reklam etkisi 0 olur.
Tasarımınızda firma logosu çok yukarıda ve azcık solda kalmış.Ayrıca aracın ayrıntıları orataya çıkartılmamış.Aracın altındaki siyah şeride de kaplama yapmışsınız.Bu tarz uygulamalarda bilinen markanın (marka vermek istemedim) araç solüsyonu siyah şeride sürülse bile ileride kalkma yapma olasılığı fazla oluyor.
EMeğinize sağlık...