Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

çikolata kız (illustrasyon)

akrmtch

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
durmak yok çalışıyorum
ps'de tamamını mausle çalıştım
hazır brush vb. kullanmadım
değerleri yorumlarınızı bekliyorum
ikolatal305k305z.jpg

Benzer konular

Fatos KESKİN

👑Efsanevi Grafiker👑
Senide bu hastalık sardı :D:D Aramıza hoşgeldin :D

Çalışmaya gelince daha iyi gittiğin kesin ama şu bahsettiğimiz hatalar varya devam ediyor.Birde kızın yüzünün sağ tarafı (Göz ve kaş) ve sol tarafı aynı hizada değil. Birde saç olayında artık detaylara girmelisin.

Son düzenleme:

grafikçe_

♾️Grafik Gurusu♾️
gerçekten çalışıosnuz ve çalışmalarınızda ilerleme olmuş..saçlar biraz kasket gibi duruo..genel olarak güzel olmuş..boyundaki beyazlık taşmış biraz:Demeğinize sağlık..

akrmtch

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Senide bu hastalık sardı :D:D Aramıza hoşgeldin :D

Çalışmaya gelince daha iyi gittiğin kesin ama şu bahsettiğimiz hatalar varya devam ediyor.Birde kızın yüzünün sağ tarafı (öz ve kaş) ve sol tarafı aynı hizada değil. Birde saç olayında artık detaylara girmelisin.

hoşbulduk :smile:takıntı oldu illustrasyon işi bende. detaylar konusunda bir yandan da dersleri takip ediyorum . daha iyi olacak inşaallah

akrmtch

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
durmak yok ....
teşekkürler grafikçe_
teşekkürler lovies

filizdmr

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
filizcinardemirtas.blogspot.com
Aslında doğru yoldasın ama gölgeleri leke gibi bırakıyorsun gölge ışık arasındaki geçişleri yumuşatarak bu sorunu ortadan kaldırabilirsin,saçlardanda korkma yapılması zor gibi görünsede o kadar değil, detaylandırmaya çalışırsan daha zengin bir görüntü kazandırırsın emeğine sağlık.

bilgilknur

🏆Pro Tasarımcı🏆
Filiz'e katılıyorum,gölgeler leke gibi kalıyor,çizime yedirmen gerek.Bunun dışında aramıza hoş geldin:) Diğerlerine göre daha iyi olmuş bu çalışma.

wwaslıww

👑Efsanevi Grafiker👑
bence yüz kısmında biraz daha ayrıntıya girersen daha başarılı bir çalışma olur eline sağlık

akrmtch

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
değerli yorumlarınızla yönlendirdiğiniz ve aranızda gördüğünüz için teşekkürler
daha çok yol katetmem gerekiyor ama
bu da deneyerek ve fikir alarak oluyor.
tekrar teşekkürler zaman ayırıp yorum yaptığınız için
filizdmr
bilgilknur
wwaslıww
iyi çalışmalar

fairylike

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.facebook.com
gayet güzel gidiyor ben gölgelerin leke gibi kaldığı görüşüne katılmıyorum ve yeni bir tarz olarak görüyorum seni.bence aynı fırça kullanışınla devam edebilirsin.çünkü herkesin tekniği farklıdır bu da seninki değiştirmeye çalışırsan bozulabilir..bu çalışman mesela harika ben çok beğendim.tek sorunun yüzden boyuna geçerkenki kısım.başka da bir sorun yok.çok güzel ellerine sağlık

bilgilknur

🏆Pro Tasarımcı🏆
Bu çalışmanızda leke gibi görünen kısım yüz ile boyun arasında kalan kısım,bunu kendi tarzınız olduğu için mi yoksa henüz öğrenme aşamasında olduğunuz için mi yaptınız aydınlatırsanız sevinirim.Yüzdeki gölge ışık geçişi daha iyi olmuş aynısını boyun kısmında da yaparsanız herkesin sorunlu gördüğü bölge düzelmiş olur.Başarılar.

filizdmr

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
filizcinardemirtas.blogspot.com
Tabiki leke gibi çalışmakta bir tarzdır ama bu çalışmanın bütününde olursa çalışmayla özdeşlenir,ya normal yumuşak geçişlerle leke hissini vermeden yada leke görünümü ile çalışılmalıdır kimse kimsenin tarzını değiştirmek gibi bir düşüncesi olmaz,tarz demek içindeki ruhunun göstergesidir resim ve hayal gücüde zaten kendi ruhumuzun sesi ile yapılır,bir çalışmanın bir kısmında gerçek olabilecek kadar güzel ten dokusu varken bazı yerlerinde leke olarak çalışıldığı için yarım kalmış hissi verdi birbirini tamamlamadı yani tarzınız ne ise yada kafanızdaki düşündüğünüz çalışma ne ise başladığınız yöntemle bitirirseniz ikilem ortadan kalkar şuanda zaten çok başındasınız zamanla yerine oturucaktır,tekrar emeğinize sağlık.

Son düzenleme:

Fatos KESKİN

👑Efsanevi Grafiker👑
Bence bir kaç çalışma daha yaptıktan sonra tarzı oturacaktır. Bekleyip görmekte fayda var diye düşünüyorum ben...

akrmtch

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
arkadaşlar sunu belirteim öncelikle bu illustrasyon tarzında ki 5. denemem .
muhakkak nasıl herkesin bir kalem tutuşu varsa benimde bir mause kullanışım var.
bu benim tarzım mi diye sorarsanız. hayır. çünkü bunlar denemelerim yeni öğreniyorum. leke konusunun nedeni şu olabilir. ben tuval üstüne yağlıboa çalışır gibi kullanıorum photoshopu en büük etken bu olsa gerek.
tabi benim adımla anılan bir tarz ortaa çıkması da çok hoş gelior kulağa

herkesin fikirlerine sagılıyım. fikirleriniz sayesinde önemli yol kattetiğimi düşünüorum ve fikirlerinizle daha da ii olacaktır çalışmalarım .
iyi çalışmlar

g.ecglr

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Azminizi ayakta alkışlıyorum :alkis:
Çalışmalarınızın devamını diliyorum
Saygılar

duygu016

🏅Acemi Tasarımcı🏅
bende çalışmalarınızı takip ediyorum.çalışmalarınıza hayran kaldım.süperler:) umarım bende birgün sizin basarınıza ulaşırım:angel: