max,vray,ps
bobmarley1910 ⭐Deneyimli Tasarımcı⭐ Katılım 4 Haz 2008 Mesajlar 242 Tepkime puanı 4 9 Nis 2011 #1 max,vray,ps
omerh ⭐Deneyimli Tasarımcı⭐ Katılım 6 Eki 2009 Mesajlar 158 Tepkime puanı 5 9 Nis 2011 #2 Çok güzel bi çalışma olmuş eline sağllık. ışık ayarları dahi on numara bence. birtek zemin kaplaması dahi iyi bulabilirsin...
Çok güzel bi çalışma olmuş eline sağllık. ışık ayarları dahi on numara bence. birtek zemin kaplaması dahi iyi bulabilirsin...
bobmarley1910 ⭐Deneyimli Tasarımcı⭐ Katılım 4 Haz 2008 Mesajlar 242 Tepkime puanı 4 9 Nis 2011 #3 omerh' Alıntı: Çok güzel bi çalışma olmuş eline sağllık. ışık ayarları dahi on numara bence. birtek zemin kaplaması dahi iyi bulabilirsin... Genişletmek için tıkla ... zemine bende gıcık oldum .. 3 kere değiştirdim en son bunda karar kıldım ..
omerh' Alıntı: Çok güzel bi çalışma olmuş eline sağllık. ışık ayarları dahi on numara bence. birtek zemin kaplaması dahi iyi bulabilirsin... Genişletmek için tıkla ... zemine bende gıcık oldum .. 3 kere değiştirdim en son bunda karar kıldım ..
F fenerli_onur 🌱Yeni Üye🌱 Katılım 3 Nis 2008 Mesajlar 16 Tepkime puanı 0 16 Nis 2011 #4 çok iyi olmuş ellerine sağlık. Bu gerçekçi ışıklandırmayı nasıl yapabiliriz Vray kurarak olurmu? yoksa ek ayar yapıyormusun ?
çok iyi olmuş ellerine sağlık. Bu gerçekçi ışıklandırmayı nasıl yapabiliriz Vray kurarak olurmu? yoksa ek ayar yapıyormusun ?
bobmarley1910 ⭐Deneyimli Tasarımcı⭐ Katılım 4 Haz 2008 Mesajlar 242 Tepkime puanı 4 16 Nis 2011 #5 fenerli_onur' Alıntı: çok iyi olmuş ellerine sağlık. Bu gerçekçi ışıklandırmayı nasıl yapabiliriz Vray kurarak olurmu? yoksa ek ayar yapıyormusun ? Genişletmek için tıkla ... render vray zaten .. ışıklarda vray light .. 'ek ayar dediğin' render ayarları yaptım tabiki...
fenerli_onur' Alıntı: çok iyi olmuş ellerine sağlık. Bu gerçekçi ışıklandırmayı nasıl yapabiliriz Vray kurarak olurmu? yoksa ek ayar yapıyormusun ? Genişletmek için tıkla ... render vray zaten .. ışıklarda vray light .. 'ek ayar dediğin' render ayarları yaptım tabiki...