Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

cinetime logo

aykiri

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Bursa'da bir sinema salonunun logosu.
tamamen freehand'de yapıldı.
Yorumlarınızı bekliyorum.

cinetime1xf7.jpg

cinetime10sc9.jpg

Benzer konular

Manyaq

🌟Usta Tasarımcı🌟
farklı ve çok güzel bi çalışma emeğine sağlık tebrik ederim.4- çalısma cok hosuma gitti

Rüveyda SALIK

MissGraphic
👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.grafikerler.net
4. çalışmanda 2 kere 'cine time'ı tekrarlamışsın.
Ve amblemdeki film fazla bence, o mavi bölüme film kareleri koyabilirsin.
Ben 1. çalışmanı beğendim fakat cine ya da time biri italik olabilir.
Ve kareler daha büyük ve seyrek olabilir. Bu halde küçültülmek zorunda kalırnırsa o kareler düz çizgi olarak görülecektir.
Ellerinize sağlık.

Son düzenleme:

grafikerkartal

👑Efsanevi Grafiker👑
1. ve 4. çalışmaların şık olmuş özellikle ilk çalışmanı çok beğendim gayet iyi tebrik edeirm...

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Selam, 4. logoda kırmızı yazın gayet hoş ama gölgeleriine acil müdahale etmen gerekiyor..Film makarasını Cine time ın başına C harfi büyüklüğünde koyarsan gerek yerden, gerek baskıdan, gerekse basılacak işlerde logonun şekliyle oynamak zorunda kalmazsın..

hakan9292

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Bencede 1 ve 4 Ama 4. daha güzel duruyor...

Kazak

🏅Acemi Tasarımcı🏅
4. çalışma üzerinden git, diğerlerini boşver.

4. çalışmanın amblemini kaldır. sadece CINE TIME yazısıyla çözebilirsin bu işi. çünkü yukarıdaki yuvarlak nesne çok karışık, ne olduğu belli değil, degradeler, lensler havada uçuşuyor ve ortasında ufacık bir sinema filmi. kafa karıştıyor.

"C I N E T I M E" şeklinde arası açık espas kullanırsan bile bunu çok daha iyi çözeceksin. bunu yaptıktan sonra kurumsal renge uygun tipgrafiye görsel-sade birşeyler katmaya çalış derim. kolay gelsin.

ozkanozel16

🏆Pro Tasarımcı🏆
son sıradaki güzel, cinetime dünyayı oluşturmuş :)
cinetime bileşikmi yazılır, ayrıkmı?... ii çalışmalar....

gordian

🏅Acemi Tasarımcı🏅
aramızda üstad var kazak arkadaşımız az sonra ona güzel bir yorum yapar bekle az sonra

Kazak

🏅Acemi Tasarımcı🏅
aramızda üstad var kazak arkadaşımız az sonra ona güzel bir yorum yapar bekle az sonra

ben yorumumu yaptım gordian. şimdi senin işi ego tatmin amaçlı kötülemende sırada. açıklamasızca "olmamııış buuuu" yazmanı bekliyoruz :)

gordian

🏅Acemi Tasarımcı🏅
ben yorumumu yaptım gordian. şimdi senin işi ego tatmin amaçlı kötülemende sırada. açıklamasızca "olmamııış buuuu" yazmanı bekliyoruz :)

işi bilen adamın logosuna diyecek bir şey yok emeğine sağlık demekten başka

aykiri

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
4. çalışma üzerinden git, diğerlerini boşver.

4. çalışmanın amblemini kaldır. sadece CINE TIME yazısıyla çözebilirsin bu işi. çünkü yukarıdaki yuvarlak nesne çok karışık, ne olduğu belli değil, degradeler, lensler havada uçuşuyor ve ortasında ufacık bir sinema filmi. kafa karıştıyor.

"C I N E T I M E" şeklinde arası açık espas kullanırsan bile bunu çok daha iyi çözeceksin. bunu yaptıktan sonra kurumsal renge uygun tipgrafiye görsel-sade birşeyler katmaya çalış derim. kolay gelsin.

Emrin olur paşam. uslubumuza dikkat edelim lütfen, emir verir gibi yorum yapmayalım. Hem sizden yorum istedim akıl değil...