Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Çizdiğim Karakterlerden Bazıları

dreamworks

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Çok teşekkür ederim detaylı bir yorumda bulunduğun için... Detay konusunda haklısın iyi bir şeyler çıkar eminim... Yalnız çizmiş olduğum karakterlere vücut konusunda biraz zorlanıyorum.... Işık-gölge ilişkisi de sanım kullandığım kalemden kaynaklanıyor biraz da. farkındaysan bir çok çizimim tükenmez kalemle bu da gölgelendirmeyi fazlaca etkiliyor.

Detaylar konusunda hem fikir oldugumuza sevindim çünkü bu gerçekten her ne kadar farketmeselerde bakan kişinin ilk bakışta göze hoş gözükmesini sağlayan objelerden vücut anatomisi ve body tipleri çizmedeki zorlanmanın tek çözümü ise görerek bol bol pratik yapmandır tükenmez kaleme gelince bilmem farkettiniz mi ama tükenmez kalem bazen gölgelendirme konusunda harikalar yaratabiliyor.Kendi sınırlarımızı sürekli zorlamalıyız ancak bu şekilde kaliteli işler ortaya çıkarırız.Başkalarının eserleriyle yarışmak değil farklı boyutlar ve bakış açılarını yakalamak için incelemeliyiz.Ancak bu sayede eksiklerimizin farkına varırız.Asıl rakibimiz kendi hayal gücümüzdür...

melekolduren

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Detaylar konusunda hem fikir oldugumuza sevindim çünkü bu gerçekten her ne kadar farketmeselerde bakan kişinin ilk bakışta göze hoş gözükmesini sağlayan objelerden vücut anatomisi ve body tipleri çizmedeki zorlanmanın tek çözümü ise görerek bol bol pratik yapmandır tükenmez kaleme gelince bilmem farkettiniz mi ama tükenmez kalem bazen gölgelendirme konusunda harikalar yaratabiliyor.Kendi sınırlarımızı sürekli zorlamalıyız ancak bu şekilde kaliteli işler ortaya çıkarırız.Başkalarının eserleriyle yarışmak değil farklı boyutlar ve bakış açılarını yakalamak için incelemeliyiz.Ancak bu sayede eksiklerimizin farkına varırız.Asıl rakibimiz kendi hayal gücümüzdür...

logom için bir şey dememişsin?

dreamworks

🏅Acemi Tasarımcı🏅
logonun konu baslıgı neydi sanırım atlamışım kusura bakma...

melekolduren

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
en son mesaj 2 sene önce gelmiş... Uzun zamandan beri girmemiştim ben de...