Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

çiziklerim

dreamsantana

🏆Pro Tasarımcı🏆
teşekkürler santana..
çalışmaları eklerken kronolojik olarak eklemediğimden dediğinde haklısın:) El çizimi konusunda hala ilerleyemedim. Açıkcası yoğunlaşınca,konsantre olunca daha iyi işler çıkıyor.
buarada "Mesela ikinci çalışmada vücut hatlarında bir orantısızlık var gibi duruyor ama diğer çalışmalar bu konuda çok başarılı. Mesela son çalışmada da el kıvrımları diğerleri kadar iyi değil gibi." hangi çalışmalar bunlar?

877 numaralı çalışmanın vücut hatlarında bir orantısızlık var gibi geldi bana,

attachment.php

bu çalışmada da el kısmındaki çizimler ile ilgili bir eleştirimi ifade etmek istedim.

Cevap yazmak için biraz geciktim kusura bakmayın. El çizimleri konusunda hala ilerleyemedim demişsiniz ama ben bu konuda size çok katılamadım. Kesinlikle çok iyisiniz. Ben sadece öğrenebilmek için birşeyler sormak istiyorum, beğenmediğim için değil, ama bunu kendi kabiliyetinizi düşünerek ve henüz bu becerinizi tam olarak çizimlerinize yansıtamadığınızı ifade etmek için söylemiş idiyseniz o konuda yorum yapmak benim haddime değil zaten.

İyi çalışmalar...

walle

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Bende yeni yeni çizmeye başladım.Photoshopta fırçayla çizince elde çizilmiş gibi görünmüyor.Ama seninkeler görünüyor.Bu konuda bana yardım edebilirsen sevinirim.

karantina

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
deryademir83.blogspot.com
teşekkürler.Tabletle çiziyorum. Siz mouse mu tabletle mi ve örnek çizimleriniz varsa paylaşın bizimle yardımcı olalım.

walle

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Ben mouse ile çiziyorum ama en kısa zamanda grafik tablet alıcam.Ben çizince böyle görünüyor.Ama sizinki kalem gibi görünüyor.Bunu nasıl yapabilirim.İyi günler iyi forumlar.

karantina

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
mouse olduğu için çizimde hassasiyet fazla oluyor ve çizgiler dolmakalemle çizilmiş gibi oluyor. Mouse ile yaptığında saydamlığını düşürebilirsin ama çizimin iyiyse tablet almanı tavsiye ederim.

walle

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
TAblet alıcamda şu aralar sıkıntılıyım. :) iyi forumlar.

niLqün.672

♾️Grafik Gurusu♾️

Çizikleriniz çizik olmanın ötesine geçmiş diye düşünüyorum. :) En çok bunu sevdim ben, ifadesine bayıldım benim olsun bu :rofl::rofl: Eline sağlık :)

karaca181

🌱Yeni Üye🌱
çok güzel çalışmalar emeğine sağlık.ben defter üretiyorum küçük cep defterleri için değişik kutu tasarımlarına ihtiyacım var yardımcı olabilecek arkadaşlar varmı acaba.

tceglsm

🌱Yeni Üye🌱
fena değil hani ama biraz daha uğraşılmalı ;))

EsCoRD

🌱Yeni Üye🌱
Bu İşin Peşini Bırakma Derim, Güzel Çalışmalar...

zeytin tsrm

🌱Yeni Üye🌱
ya herşey iyi güzel de... Sizin de elinize sağlık ben de çok iyi derecede çizim yapıyorum tasarım yapıyorum grafik yapıyorum lise ve ünüversitede bölümüm de resim di zaten şimdi bir eğitimciyim bu programlara yeni başladım 3 ay kadar falan oldu ama yine de anlamıyorum hele ki photoshop ta nasıl olur bu çizimler yaa? Neyse elinize sağlık

gunelayvaci

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Desenin ÇOK iyi. Tebrik ederim. Eğitimin nedir? Bu konuda eğitim almadan yapıyorsan bunları daha da çok tebrik ederim. Çizgin çok iyi. Üyelerden biri güzel bir tespitte bulunmuş. Çaslışmaların bazıları profesyonel görünürken bazıları basitleşmiş evet. Onları görmesem eğitimin güzel sanatlarla ilgili derim.
Devam et. Harikasın.

yıLdıS

🌱Yeni Üye🌱
Farklı bir yorumun war arkdşm :) çok güzeller..
Emeğine sağlık :)

SHAHIR

🌱Yeni Üye🌱
çok başarılı film sahnesinden kareler almışsın gibi olmuş çok güzel ellerine sağlık

karantina

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
Desenin ÇOK iyi. Tebrik ederim. Eğitimin nedir? Bu konuda eğitim almadan yapıyorsan bunları daha da çok tebrik ederim. Çizgin çok iyi. Üyelerden biri güzel bir tespitte bulunmuş. Çaslışmaların bazıları profesyonel görünürken bazıları basitleşmiş evet. Onları görmesem eğitimin güzel sanatlarla ilgili derim.
Devam et. Harikasın.

Teşekkür ederim Günel Hanım.Eğitimim güzel sanatlar değilki ne yazıkki:( Bankacıyım fırsat bulduğum anlarda çizgimi geliştirmek adına bol bol araştırma,çalışma yapıyorum.
Vay be! Çok iyi çalışmalar, ağzım açık kaldı. :)
:rofl:
Farklı bir yorumun war arkdşm :) çok güzeller..
Emeğine sağlık :)
çok başarılı film sahnesinden kareler almışsın gibi olmuş çok güzel ellerine sağlık

dnm.jpg