Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Clanımızın ( Takımımızın ) Logo ve Banner Çalışması...

Exnuc

🌱Yeni Üye🌱
Öncelikle Merhaba arkadaşlar. Sitenize yeni üye oldum. Yani bugün.

Hobby olarak ve profesyonel anlamda faaliyetinde bulunduğumuz, ülkemizde bulunan ve geliştirilmeye çalışılan e-sport'un Call of Duty serisi dalında mücadelemizi 2003'den, SpeedClock takımı olarak 2005'den beri sürdürüyoruz.

Uğraşında bulunduğumuz spor dalına nazaran logomuzun tam anlamıyla bulunmuş olduğumuz faaliyeti anlatmasını istemedim. Daha çok sade ve güzele dikkat çekerek uygulamasında bulundum.

Buna nazaran içinde bulunduğumuz güncellemelerden biri olan logomuzun değişmesine karar kılışımızla yaptığımız değişikliği sizlerle paylaşmak ve değerli yorumlarınızı almak istedim.

Tamamen kendime ait olan bu çalışmaları. Corel Draw ve Photoshop'un harmanlanmasıyla hazırlamış bulunmaktayım.

Renk ve detayları tam olarak belirlenmedi ama logonun, banner'ın tasarımı bu olacak.

BANNER
banner1th4.jpg

LOGO
logo1oj6.jpg

mypolat

🌱Yeni Üye🌱
1 soru: Osn ile bağlantınız var mı?

Yorum: Renk mavi veya kırmızı iyi gider. Alttaki 3 çalışmayı beğenmedim, çünkü hem basit duruyor hemde uyumsuz.
1.çalışma güzel duruyor fakat onun yanında takımın ismini çağırıştıracak motiflerin olmaması çalışmayı eksik kılmış. Ve Since 2005 oraya bu font bu belirginlikle hiç olmamış. SpeedClock yazısının fontu ve renk uyumu güzel! Soldaki 3 katmanlı motif ayrı bir hava katmış ama alakasız gitmiş.

Saygılar..

Exnuc

🌱Yeni Üye🌱
1 soru: Osn ile bağlantınız var mı?

Yorum: Renk mavi veya kırmızı iyi gider. Alttaki 3 çalışmayı beğenmedim, çünkü hem basit duruyor hemde uyumsuz.
1.çalışma güzel duruyor fakat onun yanında takımın ismini çağırıştıracak motiflerin olmaması çalışmayı eksik kılmış. Ve Since 2005 oraya bu font bu belirginlikle hiç olmamış. SpeedClock yazısının fontu ve renk uyumu güzel! Soldaki 3 katmanlı motif ayrı bir hava katmış ama alakasız gitmiş.

Saygılar..

Birinci sorunuza cevabım;

Osn bu spor'a ciddi anlamda ilk defa başlayan çaylakların ilk durağıdır. Yani bizlerde oralardan geçmedik değil. :) Yani oyun sadece kroki, şekil, şema olarak orada görüldü, öğrenilde. Osn'nin ilk açıldığı yıllarda CS'den sonra bu dalı geçtik. Nereden baksanız bir beş yıl oluyor.

Bizler daha çok profesyonel anlamda bu spor dalında önde gelen takımlarının arasında yer alıyoruz ve İstanbul adeks kafede sponsorlar tarafından düzenlenen turnuvalara katılım sağlıyoruz. Avrupa çapında şimdilik online turnuvalara katılmaktayız...

Logomuza olan yorumuzun için teşekkürlerimi sunarım. Ancak dediğim gibi ilgilendiğimiz spor'u yansıtan bir logo olsun istemedik. Dolayısıyla ortaya sade bir şey çıktı.

Anlam veremediğiniz şeklin ise bizler tarafından tek bir izahı var. Fantastik bir miğfer şekli yada kalkan olarak düşünüldü. Ancak elbette eleştirilerinizi dikkate alarak farklı şeyleri denemeyi seçebileceğizdir.

Saygılarımla...

efoja

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
birderindeniz.blogcu.com
Call of Duty Serisi, Call of Duty 4: Modern Warfare oyunu hariç II. Dünya Savaşı'nı konu edinen FPS türü aksiyon oyunları serisidir. Call of Duty 4: Modern Warfare oyunu ise modern zamanlara göre kurgulanmıştır.

Call of Duty önce PC'de başlamış ve ileriki oyunlarla birlikte konsollara da taşınmıştır. Serideki oyunlar, Infinity Ward, Gray Matter Interactive, Spark Unlimited, Treyarch, Pi Studios ve Amaze Entertainment gibi birçok yapımcı firma tarafından farklı zamanlarda geliştirilmiş, Activision ve Aspyr Media tarafından da piyasaya sürülmüştür. Oyunlarda ayrıca id Tech 3 ve Treyarch NGL gibi farklı oyun motorları kullanılmıştır.

ALINTIDIR...

Belki benim gibi bir kaç bilgisiz vardır bu konuda diye, logoya yorum yapılmasını kolaylaştırayım dedim :)

Exnuc

🌱Yeni Üye🌱
Belki flood'a girecek ama son bir kez;

Efoja arkadaşıma açıklamasından dolayı teşekkür ediyorum. İzah etme gereği duymamıştım ancak sizde haklısınız. Bilgisi olmayan arkadaşlarımız olabilir doğal olarak.

Edit:

Ambrosia
Uyarınızı dikkate alacağım. Bende diyorum kalın yapıyorum inceliyor felan. :)

Son düzenleme:

efoja

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
birderindeniz.blogcu.com
mesajınız üstüste gelmezse flood olmaz arada ben varım... :) bence çalışmalar güzel olmuş. yine de 2. dünya savaşı değil de nedense daha eski dönemleri çağrıştırıyor daha çok. Banner logolarla bağıntılı ve güzel.

:::AmbrosiA:::

♾️Grafik Gurusu♾️
sayın Exnuc... öncelikle hoşgeldiniz... kuralları okumaya henüz vakit bulamamış olduğunuzu ve en kısa zamanda okuyacağınızı düşünerek hatırlatmak istedim... mesajlarınızı bold yazmayın... bu forumumuzun kurallarına aykırı...