Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

cmc balsam logo çalısmaları

Benzer konular Forum Tarih
noveli Logo Tasarımları 16 2K

Benzer konular

ayycca

🌱Yeni Üye🌱
bence üst satırdaki sağdaki logo güzel olmuş.

Dj X-razy

🌱Yeni Üye🌱
sağ taraftakileri beğendim
ikisi arasında da seçim yapacak olursam sağ üstteki en güzeli

öFg

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
bencede sağ üstteki ama.. "cmc" yazısının karakterlerini birbirine yakınlaştırırsan ve daha uygun bir yere yerleştirirsen şuankinden daha güzel olur diye düşünüyorum. emeğine sağlık

cngzdhn

🏆Pro Tasarımcı🏆
Bende üst sağdaki diyorum,birde nacizane önerim var o yaprakları 90 derece döndürürseniz B gibi durur daha iyi olur sanki, B harfi yerine de kullana bilirsiniz
Kolay gelsin

ardasevgili

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Görsel olarak sağ üstteki ama Biraz inceledim bir kaç yanlış var düzeltiniz isterseniz :)

balsamlogoalmas.jpg

Resimlerde Costemics yazmışsınız :))

guvenmx

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.sukrucerci.com
iyi günler iyi çalışmalar. balsam logolarından sağ üst kısımdaki logoyu beğendim CMC harfleri orda kendini bozmuş.tavsiyem ise B ile L arasına koyarsan daha iyi olcağını düşünüyorum. yüksekliği ise L harfinin üst sınırıyla bloklanır ise gayet iyi olur. CMS siyah BALSAM Yeşil COSMETİC siyah denerseniz görsel sanırım dahada artar. yaprak kısmına değinir isek iki yaprağın aynı olduğunu görüyorum. farklı olmalı işin kalitesini düşürmemeliyiz. ve ya tam üç boyutu verin yada soyutlanmış olsun yaprakların aralarındaki damarları görüyorum ama boyut yok.

Güzel bir çalışma olmuş dahada iyi olacaktır. bol tasarımlı günler diliyorum.

songül A.

🏅Acemi Tasarımcı🏅
arkadaslar yorumlarınız için tesekkürler.. balsam baldan yapılan bi ürün değil..bitkisel bi ürün.

cosmetics de yanlıs değil ürün sahibi patenti cosmetic olarak alamadığı için kozmetik ürünleri adı altında cosmetics olarak almıs..

-btl-

🌱Yeni Üye🌱
sağ taraftakiler daha güzel ama üsteki ayrı bi güzel :)
tebrikler bende öğrenciyim ama böyle güzel işler çıkmıyor benden. kıskandım :)

grafideal

🌟Usta Tasarımcı🌟
Genel olarak logolarda imge de sadelik sağlanmalı diye düşünüyorum. karakter seçiminde de biraz daha titiz olabiliriz sıkgördüğümüz karakterler:) iyi çalışmalar