Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

cnc harf kesim yardım

ressam1980

🏅Acemi Tasarımcı🏅
merhabalar yazdığım yazıyı artcam de hazırlayıp dxf formatında yükledikten sonra cnc ye ( mac1 ) de kesime gönderdiğimde kimi zaman harflerin içini önceden kesmiyor. artcami o kadar iyi bilmiyorum

önce harflerin içlerini kestirmem için nasıl işlem uygulamam gerekiyor. yardımcı olursanız sevinirim

Benzer konular

iblis7

🌱Yeni Üye🌱
Arkadaşım artcam'de takım yolu(toolpath) oluşturarak yazının içini veya dışını kesebilirsiniz.Takımyolunu mach1 formatından kaydederseniz mach1 de direk bu takım yolu dosyasıyla kesim yapabilirsiniz.Ayrıntılı cevaba ihtiyaç duyarsanız zamanım elverdiğince yardımcı olurum.

netreklam78

🌱Yeni Üye🌱
artcam da dediğin kesımı verdıgınde içini daha once kesıme verıyor cnc kesımı verırken harlerın hep en ıcde olan kısmını keser otomatı kayarlar senın yapman gereken ufak tefek değişiklikler ;) cnc makınasını aldıgımda ne mack1 bılıyordum nede artcam makınayı kurdular gıttııler öretmede 2 haftada cozdum :D

srkntprk1

🌱Yeni Üye🌱
saguance denen bı secım bolumu var kardes orada harfın ılk bas gobegını yanı dısı olan kısmını secmen lazım daha sonra erkek kesmen gerekenı sececeksın....

ressam1980

🏅Acemi Tasarımcı🏅
verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim arkadaşlar