Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

cngz tipografi

grafikerkartal

👑Efsanevi Grafiker👑
Eğer yazdıklarımı anlayıp bilmeyen insanlarla bu büyük gelişimi ve stilini bulmaya çalıştığın çalışmaları nasıl meydana getirdiğini tarif edecek ve grafikerler.net in sana kattıklarınıda üyelerimizle paylaşırsanız, xavalon üstadında anlattıklarına anlatıkcaklarına çok dikkat etmenizi tavsiye ederim.... ;)

:alkis::alkis::alkis::alkis:

Gökhan Tekin olaylara uzak gibi dursanda görüyorum ki çok iyi takip ediyorsun ve çok önemli bir noktaya değindin cengiz arkadaşımın çalışmalarını takip ediyorum tabi ki üxtad xavalon'un da ve bu gelişimi sabırla izledim cengiz'deki
ama şunuda yazamadam edemiyeceğim cengiz artık olayı özümsedi ama çok büyük bi şeyi atlıyor kendi tarzını yakalamıyor çalışmaları çok güzel çok meşakatli işler ama hep aynı düzenek üzerinde bence daha değişik başka uygulamalarada artık başlamalıdır. Umarım yazdıklarım ynalış anlaşılmaz ve Cengiz'i azminden ötürü tebrik ediyorum saygılarımla...

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
:alkis::alkis::alkis::alkis:

Gökhan Tekin olaylara uzak gibi dursanda görüyorum ki çok iyi takip ediyorsun ve çok önemli bir noktaya değindin cengiz arkadaşımın çalışmalarını takip ediyorum tabi ki üxtad xavalon'un da ve bu gelişimi sabırla izledim cengiz'deki
ama şunuda yazamadam edemiyeceğim cengiz artık olayı özümsedi ama çok büyük bi şeyi atlıyor kendi tarzını yakalamıyor çalışmaları çok güzel çok meşakatli işler ama hep aynı düzenek üzerinde bence daha değişik başka uygulamalarada artık başlamalıdır. Umarım yazdıklarım ynalış anlaşılmaz ve Cengiz'i azminden ötürü tebrik ediyorum saygılarımla...

Evet bu konuda bende katılıyorum.

Sanat taklitle başlar demişti yıllar önce tiyatro hocam E.Tuğreul BÜYÜKIŞIK.

Evet doğru sanat taklitle başlar. Ama sanatçı taklit etmeyendir. Gelişim süresince kendisinden daha iyi yapan insanları görür ve çalışmalarıda bunu hissettirir. Daha sonra ise kendi tarzını oluşturabilirse sanatçı ünvanını almaya hak kazanmış demektir. Eğer aynı şeyler etrafında dönüyor ise...

Cengiz arkadaşımızın gelişimini gözlemledikçe benim çok hoşuma gidiyor. Cengiz durmak yok ileri...

kopukhasan

♾️Grafik Gurusu♾️
Evet bu konuda bende katılıyorum.

Sanat taklitle başlar demişti yıllar önce tiyatro hocam E.Tuğreul BÜYÜKIŞIK.

Evet doğru sanat taklitle başlar. Ama sanatçı taklit etmeyendir. Gelişim süresince kendisinden daha iyi yapan insanları görür ve çalışmalarıda bunu hissettirir. Daha sonra ise kendi tarzını oluşturabilirse sanatçı ünvanını almaya hak kazanmış demektir. Eğer aynı şeyler etrafında dönüyor ise...

Cengiz arkadaşımızın gelişimini gözlemledikçe benim çok hoşuma gidiyor. Cengiz durmak yok ileri...

Peki o zaman hala neyi bekliyor olabilir. Ne zaman yeni bir tarz oluşacak?
Hep aynı kişi örnek alınarak, çoğu kez aynı malzemeler kullanılarak bu mümkün mü? Herkesin desteğini ve beyenisini almış durumda zaten. Bence bu şekilde devam eder ise monotonlaşarak gözden düşmeye başlayacak.

cengiz669

♾️Grafik Gurusu♾️
arkadaşlar yorumlarınız okuyunca düşündümde bence ilk yaptığım çalışma üzerinde kalmalıydım... =) şu an hala kendi tazımı bulabilmiş değilim bunu açıkça söyleyebilirim ve haklısınız... ve bundanda aşırı derece rahatsızım ama zamanla olacak inş.

Yaptığı çalışmalarıyla ve gerek tarzıyla bu işte beni tetikleyen, xavalon'a öncelikle teşekkür ederim... ama hala xavalonun çalışmaları etkisi altında olduğumu düşünüyorum ki bu yüsden hala kendi tarzımı oturtabilmiş değilim yada bunun üzerine yoğunlaşmadığımdan dolayı kaynaklanan bi sorun olduğunu düşünüyorum...

grafikerler.net'in benim için büyük bir katkısı var... yapılan her çalışmayı dk.larca mutlaka incelerim... her bir çalışmada yakalayabileceğim farklı bir yaklaşım benim için + bir fikirdir.
incelemenin bu konuda büyük bir katkısı olduğunu düşünüyorum...

grafikerkartal

👑Efsanevi Grafiker👑
arkadaşlar yorumlarınız okuyunca düşündümde bence ilk yaptığım çalışma üzerinde kalmalıydım... =) şu an hala kendi tazımı bulabilmiş değilim bunu açıkça söyleyebilirim ve haklısınız... ve bundanda aşırı derece rahatsızım ama zamanla olacak inş.

Yaptığı çalışmalarıyla ve gerek tarzıyla bu işte beni tetikleyen, xavalon'a öncelikle teşekkür ederim... ama hala xavalonun çalışmaları etkisi altında olduğumu düşünüyorum ki bu yüsden hala kendi tarzımı oturtabilmiş değilim yada bunun üzerine yoğunlaşmadığımdan dolayı kaynaklanan bi sorun olduğunu düşünüyorum...

grafikerler.net'in benim için büyük bir katkısı var... yapılan her çalışmayı dk.larca mutlaka incelerim... her bir çalışmada yakalayabileceğim farklı bir yaklaşım benim için + bir fikirdir.
incelemenin bu konuda büyük bir katkısı olduğunu düşünüyorum...

tabikide olucak sen gayet yeteneklisin tamda dediğin gibi yoğunlaşmadığından ötürü bu şekilde oldu artık senden cengizce tasarımlar bekliyorum kendi adıma başarılarının devamını dilerim

ayrıca şunuda belirtmek isterim ki sana bunları yaklaşık 2 haftadır yazmayı düşünüyordum ama yanlış anlamandan çekinmiştim :)

cengiz669

♾️Grafik Gurusu♾️
tabikide olucak sen gayet yeteneklisin tamda dediğin gibi yoğunlaşmadığından ötürü bu şekilde oldu artık senden cengizce tasarımlar bekliyorum kendi adıma başarılarının devamını dilerim

ayrıca şunuda belirtmek isterim ki sana bunları yaklaşık 2 haftadır yazmayı düşünüyordum ama yanlış anlamandan çekinmiştim :)

yok kardeşim neden yanlış anlıyım... bende bunun farkındayım ama bilmiyorum nedendir hala farklı bir bakış açısı yakalayamadım gitti ama bu zamana kadarda farklı uygulamalar çıkarmak için uğraşmadım... artık monotonlaştığım apaçık ortada bunun sizde farkındasınız bende farkındayım... belki bi süre ara vermem gerek yaptığım uygulamarı kafamdan silip atmam gerek ve yeniden sıfırdan başlamam gerek kendi tarzımı yakalamam için... şuanda artık bu tarzı benimsemiş durumdayım gibi bişey söz konusu... teşekkür ederim yorumnun için

Gökhan TEKİN

ARTniyetli
👑Efsanevi Grafiker👑
Şu anda bulunduğunuz durumu ve yaptığınız görsellerin size katıklarını gözler önüne suncağınız günü :)

damla1

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
cangiz eline sağlık çok hoş olmuş çalışman devamını bekliyoruz

xavalon

🌟Usta Tasarımcı🌟
Ben çalışmalarımı koyarken, bu işin formülünü ve denklemini paylaşıyorum. Neyi nerde nasıl kullandığımı, çalışma alanını beyaz alanları nasıl kullandığımı paylaşıyorum. Denklem doğru olduğu zaman çıkan işin kötü olması mümkün değil. Yanlışsam düzeltin...

cengiz669

♾️Grafik Gurusu♾️
Ben çalışmalarımı koyarken, bu işin formülünü ve denklemini paylaşıyorum. Neyi nerde nasıl kullandığımı, çalışma alanını beyaz alanları nasıl kullandığımı paylaşıyorum. Denklem doğru olduğu zaman çıkan işin kötü olması mümkün değil. Yanlışsam düzeltin...

abi gerçekten alanı iyi kullanıyosun... bizim daha öğrenecek çok şeyimiz var...

yarasaemre

🏅Acemi Tasarımcı🏅
merhaba bana yardımcı olabilirmisin programlar hakkında ********@************

Moderatör tarafında düzenlendi:

kadiror

🌟Usta Tasarımcı🌟
Cencuz kardeşum.. Tebrik ederum uşağum.. Cerçekten da çok kireatif bi çaluşma olmiş daa..Tam bi Dijital art.. Tebrik ederum da...

Zavalon kardeşim..Sen başlı başına bir forum konususun..Sonuç itibariyle yetenek öğretilmez ama belki işin tekniği ve photoshop kullanımı konusunda insanlar senden feyiz alır..Aldıkları maaşların bir kısmını sana komisyon olarak gönderirler..Sağlıcakla kal..

Moderatör tarafında düzenlendi:

MONASTERY

👑Efsanevi Grafiker👑
"eyitim birosunu" NE DEMEK Kİ...

bir mesajınızda üyemize bu soruyu yöneltmişsiniz... Peki yukarıda yazdıklarınız NE DEMEK Kİ??

Mesajlarınızda lütfen düzgün bir dil kullanınız... Ayrıca flood yapıyorsunuz forum kurallarını okuyunuz