Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Cocacola | Afiş Çalışmaları

Rüveyda SALIK

MissGraphic
👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.grafikerler.net
'Aile mizin' i ne sebeble ayırdın? TDKda böyle birşey söz konusu olamaz ve Türkçe karakterlere dikkat. (ğ)
Ben 1.çalışmada ortadaki büyük kola şişesini eve giden patika yol olarak görmek istedim, perspektifini iyi ayarlamak lazım. Tabi bu durumda garaj yolunu yok etmen gerekebilir kargaşalığa sebeb vermemek için.

Kola şişesini tek çizgi kullanıyorsan, evde o kadar çok çizgi kullanılmış olması göz yoruyor.
Evi biraz daha stilize edebilirsin.

Ellerine sağlık.

lovies

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.ilkeroztuna.com
'Aile mizin' i ne sebeble ayırdın? TDKda böyle birşey söz konusu olamaz ve Türkçe karakterlere dikkat. (ğ)
Ben 1.çalışmada ortadaki büyük kola şişesini eve giden patika yol olarak görmek istedim, perspektifini iyi ayarlamak lazım. Tabi bu durumda garaj yolunu yok etmen gerekebilir kargaşalığa sebeb vermemek için.

Kola şişesini tek çizgi kullanıyorsan, evde o kadar çok çizgi kullanılmış olması göz yoruyor.
Evi biraz daha stilize edebilirsin.

Ellerine sağlık.

Teşekkürler Bilgilendirmeleriniz İçin :)

benim 1. hoşuma gitti ikiside güsel ama ;)

Teşekkürler Serap :)

gfb_cnn_1907

👑Efsanevi Grafiker👑
güzel olmuş güzel :) ev hoş olmamıs ama :) senin sucun yok ev kötü :) sloganı söyle yapsaydık :D kola için ömrünüz kısa ve öz olsun hehe :D
emeginize sağlık basarılar :)

N/11

👑Efsanevi Grafiker👑
Dostum düşünce güzel ama ayı fotoları kullanmışsın hep :) croplamışsın bazı yerlerinden :D Daha az fotolarla yapsan daha iyi olur bence.Ayrıca coco cola kısımları olmamış.Şişeler çok boş.Daha iyi foto kullanabilirdin.Boya maaliyetinden mi kaçıyorsun yoksa :D Eline sağlık..

lovies

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.ilkeroztuna.com
Dostum düşünce güzel ama ayı fotoları kullanmışsın hep :) croplamışsın bazı yerlerinden :D Daha az fotolarla yapsan daha iyi olur bence.Ayrıca coco cola kısımları olmamış.Şişeler çok boş.Daha iyi foto kullanabilirdin.Boya maaliyetinden mi kaçıyorsun yoksa :D Eline sağlık..

Geldin Başladın yine :D boya masrafından kaçıyorum evet durum malum abi:D Makina su basmıyor ki suyunda bir maliyebi var ,hamurdan bile kıstırıcam valla :D Teşekkürler mehmet acıklamaların için :)

N/11

👑Efsanevi Grafiker👑
Kızma bana görüşlerimi soyledim :D

mawi06

🏆Pro Tasarımcı🏆
aslında bütünlük arz eden birinci çalışman onu tercih etmek gerekir
ama neden bilmem ikinci çalışma daha çok hoşuma gitti eline sağlık

özzlemm

♾️Grafik Gurusu♾️
çalışmayı düzenledikten sonra tekrar koyarsanız sevinirim :) merak ediyorum :)

Ruya_Es

🌟Usta Tasarımcı🌟
Ben 1. çalışmayı beğendim emeğine sağlık, hangi fontu kullandığını merak ettim :)

lovies

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.ilkeroztuna.com