firmaya maskot amaçlı uygulancak
K keskintabela 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 16 Haz 2008 Mesajlar 78 Tepkime puanı 0 12 Eyl 2008 #1 firmaya maskot amaçlı uygulancak
Nüket HOTALI ♾️Grafik Gurusu♾️ Katılım 27 Ocak 2008 Mesajlar 1,139 Tepkime puanı 35 Yaş 52 Web sitesi www.hotali.com.tr 12 Eyl 2008 #2 Niçin çizmiyorsunuz? Size sunulan clipart, müsteriniz için orjinal olmiyacaktir....Hele maskot amaçlı kullanılacaksa... Grafiker olmak clipart bulup uygulamak degildir. Gerektigi zaman çizmektir...
Niçin çizmiyorsunuz? Size sunulan clipart, müsteriniz için orjinal olmiyacaktir....Hele maskot amaçlı kullanılacaksa... Grafiker olmak clipart bulup uygulamak degildir. Gerektigi zaman çizmektir...
MONASTERY 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 25 Eki 2007 Mesajlar 2,386 Tepkime puanı 109 12 Eyl 2008 #3 Aradığınız özelliklerde resimleri kültür sanat bölümünde bulamazssınız. Konu açarken ilgili bölümde olmasına dikkat ediniz.
Aradığınız özelliklerde resimleri kültür sanat bölümünde bulamazssınız. Konu açarken ilgili bölümde olmasına dikkat ediniz.
efoja 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 2 Nis 2008 Mesajlar 4,183 Tepkime puanı 132 Web sitesi birderindeniz.blogcu.com 12 Eyl 2008 #4 bende var aslında sitede vektor çizimlerin içinde de bol miktarda mevcut. ancak gerçekten çizmelisiniz.
bende var aslında sitede vektor çizimlerin içinde de bol miktarda mevcut. ancak gerçekten çizmelisiniz.
G gerexiz27 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 31 Tem 2008 Mesajlar 46 Tepkime puanı 0 1 Ara 2008 #5 Nüket HOTALI' Alıntı: Niçin çizmiyorsunuz? Size sunulan clipart, müsteriniz için orjinal olmiyacaktir....Hele maskot amaçlı kullanılacaksa... Grafiker olmak clipart bulup uygulamak degildir. Gerektigi zaman çizmektir... Genişletmek için tıkla ... cok naziksin arkadasim bayada alcak gönüllüsün nediyeyim sitede o kadar ürün araniyor ve bende ariyorum cogu zaman yorumlari okuyorum herkes havali yaziyor senin kadar alcak gönüllüsünü ilk kez gördüm cok yardim sever birisin tbrk
Nüket HOTALI' Alıntı: Niçin çizmiyorsunuz? Size sunulan clipart, müsteriniz için orjinal olmiyacaktir....Hele maskot amaçlı kullanılacaksa... Grafiker olmak clipart bulup uygulamak degildir. Gerektigi zaman çizmektir... Genişletmek için tıkla ... cok naziksin arkadasim bayada alcak gönüllüsün nediyeyim sitede o kadar ürün araniyor ve bende ariyorum cogu zaman yorumlari okuyorum herkes havali yaziyor senin kadar alcak gönüllüsünü ilk kez gördüm cok yardim sever birisin tbrk